BERNARDA dušeci i kreveti

by | May 31, 2024
BERNARDA dušeci i kreveti

Dobar san za zdrav život

Razmišljanje o kupovini novog dušeka je prvi korak ka boljem snu, a BERNARDA vam pomaže da dođete do svog kreveta iz snova. Preduslov zdravog spavanja jeste krevetni sistem koji se prilagođava položaju i individualnim potrebama svakog od nas, a materijali koji se koriste moraju biti prirodni, trajni i udobni, s dobrom provodljivošću toplote i vlage.

U našoj ponudi pronaći ćete veliki izbor kreveta i uzglavlja, široku paletu materijala i dezena. Pravi balans udobnosti i podrške omogućiće odabir odgovarajućeg dušeka. Pre nego što se upustite u kupovinu, imajte na umu da u krevetu provedemo oko trećinu svog života. Kako je dan savremenog čoveka ispunjen brojnim obavezama i stresom, neophodan nam je što kvalitetniji san. Bilo da volite tvrđe modele dušeka ili mekše slojeve, naši anatomski medicinski dušeci pružiće vam osećaj udobnosti i zdrav san za svež i poletan početak dana.

Iako izbor odgovarajućeg dušeka i kreveta može delovati jednostavno, mnoge oprečne ili pogrešne informacije, kao i nedovoljna upućenost kupca, mogu voditi lošem izboru. Naša želja je da vam svojim iskustvom, savetima i širokom paletom proizvoda pomognemo u izboru idealnog kreveta, kako biste dobili upravo ono što vam odgovara.

Za “Baš kako treba” osećaj, potrebno je malo više od jednog pogleda na dušek. Ne treba žuriti u procesu kupovine, već isprobati više različitih modela u svom uobičajenom položaju prilikom spavanja. Preporučujemo da provedete najmanje 15 minuta ležeći na krevetu pre nego što odlučite. Takođe, poželjno je da vaš partner uradi isto. Ne osećajte se neprijatno ili postiđeno u prisustvu prodavca, naš tim je tu da vam pomogne da doživite prijatno iskustvo kupovine. Možete tražiti i privatnost dok isprobavate modele ako se tako bolje osećate.

Izbor odgovarajuće veličine dušeka podjednako je važan kao i izbor dušeka, jer to može uticati na udobnost i kvalitet sna. I pored toga, većina ljudi kupuje nove dušeke koji odgovaraju trenutnim dimenzijama njihovih kreveta, bez uzimanja u obzir prednosti većih dušeka. U salonu BERNARDA možete probati sve tipove dušeka, a naš iskusni tim pomoći će vam da odaberete pravo rešenje za svoje potrebe.

Mogućnošću odabira modela i dimenzija baze kreveta, željenog uzglavlja i materijala, dobijate bezbroj kombinacija i priliku da kreativnošću oplemenite svoj prostor. Dopunjen odgovarajućim dušekom, dobar krevet mora odgovarati merama i proporcijama korisnika, što zajedno predstavlja jedinu ispravnu formulu za udobno spavanje – krevet po meri čoveka!

Veoma smo ponosni na našu proizvodnju prilagođenih uzglavlja svakom krevetu pojedinačno. Ona mogu biti raznolika, a u zavisnosti od željenog dizajna i materijala, mogu izgledati jednostavno i svedeno ili pak, moderno i elegantno, dajući vašoj spavaćoj sobi notu luksuza hotelskog apartmana.

Mi u firmi BERNARDA znamo da je kvalitetan i okrepljujući san najbolji lek za mnoge tegobe izazvane stresom i lošim spavanjem. To smo potvrdili i u praksi, jer smo u saradnji sa mnogim stručnjacima pristupili razvoju najsavremenijih tehnologija za proizvodnju krevetnih sistema BERNARDA prema individualnim navikama spavača. Zato je naš moto “Dobar san za zdrav život” recept našeg uspeha na tržištima širom sveta.

Redovna zamena dušeka je ključna za održavanje kvaliteta sna i zdravlja. Preporučujemo zamenu dušeka svakih 7-10 godina kako bi se osigurala optimalna podrška i udobnost.
Prolećno sređivanje kuće je idealno vreme za osvežavanje spavaće sobe i razmatranje kupovine novog dušeka. Redovno održavanje i zamena dušeka doprinosi svežem i zdravom okruženju za spavanje.

Za više informacija o ponudi dušeka i kreveta, kontaktirajte stručni prodajni tim firme BERNARDA.
E-mail: [email protected]
Telefon: 011/6456-300

promo