Otvoren Limegrove Fitness & Spa centa u hotelu Metropol Palace u Beogradu

by | November 28, 2013
Hair cares orange flowers

Internacionalni Spa brend Limegrove™ otvara Limegrove Fitness & Spa centar u predivnom hotelu Metropol Palace u Beogradu, koji je kao deo lanca Luxury Collection kompanije Starwood nagrađen nekoliko puta i nalazi se na Hot listi za 2013. godinu jednog od najprestižnijih časopisa Condé Nast Traveler.

Limegrove Fitness & Spa centar prostire se na preko 1200 kvadratnih metara. U okviru njega nalazi se 6 prostorija za masažu u kojima možete doživeti jedinstvene holističke tretmane LI’TYA, prostorija za relaksaciju sa predivnom lokacijom, zatvoreni bazen dužine 25 metara, jacuzzi, terma koju čine sauna, parno kupatilo i hladna soba, teretana sa najmodernijom opremom, studio za grupne treninge, kao i prodavnica sportske opreme i LI’TYA spa i kozmetičkih proizvoda.

Litya

Limegrove Fitness & Spa pruža članovima kluba mogućnost da poboljšaju svoje zdravlje, fizičku kondiciju i opšte stanje duha. Registrovani članovi imaju neograničen pristup svim ekskluzivnim sadržajima uključujući teretanu, spa i wellness usluge. U Limegrove Fitness & Spa centar dobrodošli su takođe i jednodnevni posetioci koji mogu da uživaju u opuštajućim i revitalizujućim spa tretmanima ili čak u all-inclusive isceljujućem iskustvu koristeći sve pogodnosti Limegrove celodnevnog paketa kako bi potpuno oslobodili i opustili svoje telo i ponovo pronašli svoj unutrašnji mir u komforu mirnog okruženja, daleko od stresa i obaveza svakodnevnog života.

Saradnja sa brendom LI’TYA, vodećom australijskom linijom spa kozmetičkih proizvoda sa pet zvezdica za kožu, kosu i telo, omogućila je da Limegrove u svojoj ponudi ima jedinstvene tretmane koji u potpunosti pružaju isceliteljske rezultate za telo i um.

LI’TYA je vodeća australijska linija spa kozmetičkih proizvoda sa pet zvezdica za kožu, kosu i telo baziranim na tradicionalnim australijskim biljkama i isceliteljskim principima.

LI’TYA u prevodu znači “od zemlje” i zasniva se na posvećenosti etičkim principima i principima održive proizvodnje koristeći divlje, čiste australijske biljke i organske sastojke.

Girl with mud

LI’TYA spaja drevno i moderno znanje o biljkama sa aromatrapijom i terapijom dodirom. „LI’TYA ima veoma duboku vezu sa australijskom zemljom, njenom florom i njenim jedinstvenim nasleđem. LI’TYA proizvodi i tretmani zasnovani su na istoriji i kulturi tradicionalne Australije”, izjavio je generalni direktor i CEO Bryan McGoldrick.

“Ova snažna osnova jezgro je kompanije i njenog pristupa. LI’TYA je konsultovala stare Aboridžine koji su voljni da podele njihovo znanje i shvatanja o zdravlju i blagostanju”, reči su LI’TYA autentičnog savetnika Anne Warren.

Svečano otvaranje Limegrove Fitness & Spa centra u hotelu Metropol Palace planirano je za januar 2014. godine. U međuvremenu Limegrove je otvorio svoja vrata za članove i goste 15. novembra ove godine, a 28. novembra Anne Warren, autentični LI’TYA savetnik, održaće jedinstvenu prezentaciju odabranim predstavnicima medija o LI’TYA filozofiji koja je od sada dostupna u hotelu Metropol Palace. Ovo će biti medijski događaj, deo pokrenutih aktivnosti koje vode do svečanog otvaranja, a ujedno i zvanično predstavljanje LI’TYA brenda na srpskom tržištu, na kome će Anne govoriti o autentičnim sastojcima i principima isceljenja koji su osnova LI’TYA filozofije. Tim povodom će i direktori kompanije Spa Kreatori predstaviti Limegrove koncept, što će biti praćeno demonstracijom tretmana i fitnes programa, obilaskom prelepog spa centra i modernog fitness kluba, uz mogućnost testiranja LI’TYA proizvoda.

Anne koja vodi LI’TYA trening, raspolaže velikim brojem saznanja prikupljenim tokom života o aboridžinskim plodovima žbunastih biljaka i preventivnoj medicini, kao i onim baziranim na njenom ličnom iskustvu i shvatanjima. Kao deo njenog treninga Anne podiže svest o znanjima Aboridžina, njihovom načinu života, duhovnosti i blagostanju.

„Aboridžini daju saznanja koja dolaze iz jezičke grupe u severnoistočnoj Viktoriji / zapadnom regionu Kosciusko poznatom kao Ya-idt’midtung. Ova znanja podeljena su i nastavljaju da se šire kako bi podučila i ponudila isceljenje u zemlji raznovrsnosti i promena, donoseći tradicionalna shvatanja i isceljenje u moderan kontekst kroz proizvode i tretmane poznatim kao LI’TYA”, rekla je gospođa Warren.

„LI’TYA je postala jedinstven i ekskluzivan brend, donoseći proizvode koji su tokom godina istraživanja evoluirali. Svaki sastojak dodavan je u proizvod specifičnim procesom baziranom na esenciji biljaka i željenim rezultatima”, izjavila je Anne Warren.

Neki od ključnih LI’TYA proizvoda uključuju Yulu čaj, hidratantnu kremu od morskih algi, Munthari hidrirajući losion za telo, Quandong masku za kosu, hidratantnu masku Tasmanian Kelp, hidratantan sprej od divlje ruže i blato za kupanje od tasmanijskog treseta.

Wild Rosella m bottlebrush Elixir Group Mun hand red flower

„LI’TYA proizvodi imaju efektno delovanje, balansirajuće i opuštajuće, obogaćujući telo i dušu hranljivim materijama i saznanjem da su ovi sastojci održali civilizaciju jakom i zdravom hiljadama godina”, izjavila je Anne Warren.

Tradicionalni australijski sastojci i aktivni ekstrakti LI’TYA proizvoda neki su od najmoćnijih postojećih biljaka. Oni uključuku divlju ružu, limunovu mirtu, Kakadu šljivu, divlju trešnju i Quandong bobice izuzetno bogate vitaminom C, voćnim kiselinama i prirodnim antioksidansima.

Ostali ključni sastojci ove linije obuhvataju tradicionalnu australijsku biljku Old Man Weed, koja podstiče obnavljanje ćelija i regeneraciju, hematit koji pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i poboljšava strukturu kože, vitamine A i E i proteine koji potiču iz ulja makademije, šargarepe i avokada, Munthari bobicu koja sarži prirodni zaštitni vosak pun vitamina i minerala.

LI’TYA proizvodi koriste sastojke australijskih divljih biljaka, tradicionalno znanje o biljkama i principima isceljenja, čista esencijalna ulja i biljne osnove i ne sadrže sintetičke mirise. Nikada nisu testirani na životinjama, koriste biorazgradiva i reciklažna pakovanja, sastojke prirodnog i organskog porekla i u potpunosti pripadaju mestu gde su i napravljeni – Australiji.

LI’TYA proizvodi se koriste i nalaze u brojnim vodećim spa centrima i internacionalnim hotelskim spa sadržajima uključujući Spa Qualia QLD, Snake River Lodge USA, Gaia Retreat, NSW i Pinctada Resort WA.

Više informacija o LI’TYA proizvodima i njihovoj kupovini možete pronaći na vebsajtu www.litya.com.

Za kupovinu LI’TYA proizvoda i uživanje u nezaboravnim LI’TYA spa tretmanima, molimo Vas da pozovete Limegrove Fitness & Spa u hotelu Metropol Palace na broj telefona 011 3333 111.


Tags: