Novi Samsung F300 usisivač borac protiv prašine i bakterija

by | 10 marta, 2014
Samsung usisivači

Beograd, 10. mart 2014 – Prateći savremene trendove i potrebe potrošača, kompanija Samsung dizajnirala je najnoviju generaciju usisivača F300 sa maksimalnom snagom motora od 1550W i usisnom snagom od 350W.

Samsung je na ovaj način primenio zahteve Evropskog zakonodavstva o umanjenoj potrošnji energije i maksimalnoj snazi motora do 1600W, ali je ponudio usisivač koji dobro usisava.

Samsung F300 usisivač

Ova dizajnerski i funkcionalno unapređena linija usisivača ima smeo i originalan dizajn, sa novom paletom boja, i tehnologiju Mekog zaštitnog jastuka koji je sastavni deo cele nove F300 serije. Zahvaljujući mekom zaštitnom jastuku korisnici mogu usisavati svoj dom ne razmišljajući o tome da li će im usisivač oštetiti nameštaj ili zid slučajnim udarcem.

Samsung se uvek trudi da ide korak napred kad je o tehnologijama reč, ali i da stalno ulaže u inovacije koje će ljudima pre svega olakšati život, na privatnom i poslovnom nivou. Velike resurse investiramo u istraživanja i primenu novih tehnologija. Posvećeni smo ljudima, njihovim potrebama, željama i zahtevima i trudimo se da im nove generacije kućnih aparata unaprede život. Mislim da smo ovim usisivačem to i postigli – ponudili smo im snažan i praktičan uređaj, koji će im olakšati usisavanje kuće“, rekao je Dušan Milovanović, rukovodilac odeljenja robe široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics.

Samsung F300 usisivač slika2

Praktičnost ovog usisivača, osim što njegova moćna usisna snaga omogućava savršeno čišćenje prljavštine i prašine, ogleda se i u specifičnom dodatku koji omogućava da se u jednom nađu svi potrebni dodaci za usisavanje – za ravne površine, šupljine i mebl.

Odlikuje ga takođe i unapređena 2-step četka na kraju teleskopske čelične cevi, koja omogućava podjednaku snagu usisavanja na celoj širini.

Samsung F300 usisivač slika3

Model F300 osmišljen je tako da brine o higijeni doma, jer ima higijensku mikro kesu za odlaganje nečistoća od 3 litra, izrađenu od specijalnih materijala i velike gustine, što sprečava i najsitnije čestice nečistoće da prođu kroz kesu. Velika pažnja kod dizajniranja ovog usisivača posvećena je zdravlju korisnika.

Prilikom čišćenja, korisnici ne moraju da brinu o štetnim česticama jer je cela nova liniju aparata opremljena Hepa 13 izlaznim filterom koji zadržava čak 99,9 odsto najsitnijih čestica i do 0,3 mikrona koje obični usisivači vraćaju u vazduh. To ovaj usisivač čini pravim borcem protiv bakterija, alergena i prašine, dok istovremeno do detalja čisti sve prostore u kući.

Samsung F300 usisivač slika4

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.
Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.