Kubanska cigara i srpska rakija

by | July 4, 2014
Uzivancija 3. dan

Trećeg dana #UŽIVANCIJE posetioci su, između ostalog, imali prilike da prisustvuju jedinstvenoj pokaznoj degustaciji uparivanja originalnih kubanskih cigara i vrhunske srpske Vučije rakije, a sve to začinjeno pravim gurmanskim zalogajima i specijalnom čokoladom! 

Uživancija 3. dan slika 2

Uživancija 3. dan slika 2

– Uparivanje cigara i rakija se uveliko radi u svetu, ali je ovo prvi put da se u Srbiji održi ovakva prezentacija – rekao je Zdravko Brkić, koji je prisutne provodio kroz tajne uživanja zaodenute u aromatičan duvanski dim.

Uživancija 3. dan slika 3

Uživancija 3. dan slika 3

Pre toga, u Laguna Book Clubu predstavljena je knjiga „Uživo! Autobiografija”, originalnog člana i basiste „Riblje čorbe” Miše Aleksića. Uz niz zanimljivih detalja iz istorijata najpopularnije srpke grupe, Miša je ekskluzivno najavio i dva akustična koncerta u Beogradu, u Sava Centru, 31. oktobra i 1. novembra, na kojima će grupa „unplugged” predstaviti sve svoje najveće hitove do sada!

Uživancija 3. dan slika 4

Uživancija 3. dan slika 4

Uživancija 3. dan slika 5

Uživancija 3. dan slika 5

Posle predstavljanja specijalnog Kupinovog vina iz Vinarije Čoka, te čitave palete premium rakija sa etiketom Vučija rakija, na #UŽIVANCIJA STAGE su izašle četiri devojke iz „Kvarteta Pepeljuga” i repertoarom najlepših klasičnih i evergrin melodija.

Uživancija 3. dan slika 6

Uživancija 3. dan slika 6

Uživancija 3. dan slika 7

Uživancija 3. dan slika 7

Uživancija 3. dan slika 8

Uživancija 3. dan slika 8

Konačno, treći dan #UŽIVANCIJE na najvećoj plutajučoj bašti na Dunavu završio se sa Hennessy Night Party.

Uživancija 3. dan slika 9

Uživancija 3. dan slika 9

Prvi Beogradski dani hedonizma završavaju se danas, u petak 4. jula. Na programu koji počinje od podneva degustacijom vrhunskih domaćih i stranih brendova, biće gostovanje Dr Neleta Karajlića, koji će od 16 časova predstaviti svoju knjigu „Fajront u Sarajevu”, te zapodenuti razgovor o hedonizmu, sledi zatim upoznavanje sa Vinarijom Zvonko Bogdan i Doncafe Professional Espresso kafom, od 19 časova počinje koncert grupe „Fish in Oil”, čija muzika spaja žanrove i koju kritika izdvaja kao najvredniju pojavu na ovdašnjoj klupskoj sceni danas, dok je za kraj predviđen Johnnie Walker Premium Whisky DJ Party – ultimativna DJ zabava uz promotivne cene najpoznatijeg viskija na svetu!

Uživancija 3. dan slika 10

Uživancija 3. dan slika 10

Uživancija 3. dan slika 11

Uživancija 3. dan slika 11

Beogradski dani hedonizma održavaju se od 12 časova preko celog dana na Gabbiano Yachting Clubu kod Hotela Jugoslavija.

Ulaz na sve dešavanja je besplatan!