Kika trendovi za božićne dekoracije

by | October 21, 2013
Kika novogodišnje dekoracije

Stres i hektika u predbožićnom periodu teško da ostavljaju mesta za mir i opuštanje. Zato bi sopstvena četiri zida trebali da budu mesto mira i svečanosti.

Stambeni prostori se u par poteza jednostavno pripremaju za predivnu atmosferu novogodišnjih praznika. Sa najnovijim Kika idejama koje prate trendove za tili čas se u sopstvenom domu stvara magija praznične atmosfere.

21. oktobra otvaranje najvećeg sajma novogodišnje dekoracije u gradu!

 

Ovo su trendovi za sezonu 2013:

Svi trendova u Kiki ove godine povezani sa puno emocija. Svaka kolekcija podseća na neku sasvim ličnu božićnu atmosferu – ili je romatično razigrana, ili pompezna i svečana.

Boje dekorativnih artikala, materijala i ukrasa za jelke perfektno su međusobno usklađene i svakom prostoru pružaju potpuno individualni šarm.

Trend „Bernštajn“

Zelena, braon i zlatna boja karakterišu ovaj predbožićni svet, a pritom su apsolutno u trenud. Jer u hektičnoj predbožićnoj atmosferi koja vlada svake godine ovaj stil predstavlja perfektnu kompenzaciju.

Zelena, braon i zlatna boja Dekoracija u rustikalnom stilu

Romantična dekoracija u rustikalnom stilu i od prirodnih materijala kao što su drvo i filc pruža harmoničnu i mirnu atmosferu. Razigrano dekorativni, ti elementi potsećaju na udobnu seosku kolibu u vreme praznika.

Trend „Karat“

Klasičnu eleganciju ovde pronalazimo u tematskom svetu „Karat“. Snažni zlatni tonovi prostorima pružaju otmen sjaj i svaku jelku pretvaraju u božićno drvo prekrasnog sjaja.

Zlatni elementi

Pritom pri kombinaciji pribora i boja slobodno može da se bude nešto hrabriji, jer zlatna boja koja je u trendu slaže se u svim varijacima. Zato su mnoštvo i promena u oblikovanju garantovani.

Trend „Kristal“

I sa trend temom „Kristal“ ste ove godine svakako pogodili pravo u metu: Zimska srebrna i bela u mat ili sjajnoj varijanti – to su boje koje određuju tu temu.

Zimska srebrna i bela u mat ili sjajnoj varijanti Novogodšnja dekoracija

Stambeni prostori se u toj kombinaciji boja prezentuju decentno i sa puno stila – za sve one koji svom domu žele da pruže notu zimske čarolije. Čitavu sliku zaokružuju materijali jastuka i stolnjaka u odgovarajućim bojama.

Trend „Zemlja čuda“

Kao što već i samo ime govori, u tom svetu se ostvaruju dečiji snovi: Pastelni tonovi lila, zelene i narandžaste – sa tim bojama može da se stvori razigran izgled.

Romantična prekrivka za drvo, kao šećerni štapići jarkog sjaja pozivaju na snove. „Zemlja snova“ je novi trend kod Kike, koji domu pruža sasvim posebnu prazničnu atmosferu.

Kika u duhu praznika

Pastelne boje mogu fantastično međusobno da se kombinuju i rado su viđene zajedno sa klasičnim tonovima, kao što su zlatna ili srebrna.