Top 10 najluksuznijih domova poznatih ličnosti

by | July 6, 2015

 

Svetske zvezde iz sveta filma, sporta, modelinga i muzičke produkcije zarađuju velike svote novca, a u skladu sa tim, i njihovi domovi su zapravo vile, dvorovi na neverovatno skupim imanjima. One su pravi raj za oči, ali i ulaznica u svet luksuza i ekstravagancije. U tom svetu ne zarađuje se samo od velikih uloga, ploča i projekata, već i od dobrih investicija. Predstavljamo vam neke domove poznatih koje vrede čitavo bogatstvo
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ragbista Tom Bred i njegova lepša polovina, brazilska manekenka Žizel Bindšen, navodno prodaju svoju vilu u Los Anđelesu za 50 miliona dolara, nakon što su u njoj živeli pet godina. Izgradnja ovog kompleksa koštala je oko 40 miliona dolara, ali je slavni par ipak odlučio da se trajno preseli. Posed se prostire na četiri hektara, a na njemu se pored vile od 14.000 kvadratnih metara, nalaze i velika teretana, vodopad i ribnjak.
?????????????????????????????????????????????????
Kraljica medija, Opra Vinfri vlasnica je poseda vrednog neverovatnih 2,8 milijarde američkih dolara. Imanje izgrađeno na 40 ari napravljeno je u gruzijskom stilu, sadrži čajnu kuću, više od 600 ružinih žbunova i prestižna poljska kupatila. Kupljeno je 2001. godine, po ceni od skoro 52 miliona dolara, dok mu je 2012. godine tržišna cena procenjena na oko 88 miliona američkih dolara.
Još luksuznih domova poznatih možete pogledati OVDE.