Vaš dom zaslužuje najbolje

by | October 29, 2021

Osim što volimo da nam je dom lepo uređen, kako bismo u njemu napunili baterije i proveli lepe trenutke sa svojim najbližima, naravno da volimo i da imamo aparate i uređaje koji će sjajno obaviti svoj posao uz malu potrošnju električne energije. Ovog puta izabrali smo Haier frižider, Smart-fi ugradne rerne i Candy RapidO’

Revolucionarna tehnologija

Haier energetski efikasan frižider sa troja vrata savršeno kombinuje vrhunski dizajn sa vrhunskim inovacijama. Opremljen revolucionarnim Fresher Techs® tehnologijama koje neprekidno održavaju kvalitet namirnica, ovaj frižider se može pohvaliti i impresivno dizajniranim sistemom fioka za zamrzavanje. 3D fioke ne samo da olakšavaju efikasnu organizaciju prostora za zamrznutu hranu, već garantuju i brži pristup hrani unutar odeljka, štedeći do neverovatnih 30% energije u poređenju sa modelima sa klasičnim vratima zamrzivača! Potražite Haier model HTR 3619 ENMN samo u Tehnomaniji, a jednostavnom registracijom na www.registracija-haier.rs (u roku od 30 dana od datuma kupovine) ostvarite čak 15 godina garancije na Inverter kompresor koji pokreće ovaj luksuzni aparat.

Slikaj i operi

Svakodnevno pranje veša nikada nije bilo brže! Zahvaljujući Speed-Drive inverter motoru, nove Candy veš mašine nude izbor od čak 9 brzih programa za različte tipove tkanina. Međutim, ako ste u nedoumici koji program izabrati, Candy je ekskluzivno za RapidO’ liniju pripremio funkciju Slikaj i Operi (Snap & Wash). Samo slikajte turu pripremljenog veša ispred mašine, a ona će potom automatski izabrati brzi program, temperaturu pranja, brzinu centrifuge, pa čak i poslati dodatne preporuke u vezi pranja. U slučaju da niste kući kada mašina završi, Refresh Touch opciju možete bežično aktivirati putem Wi-Fi mreže kako bi mašina povremenim okretima sprečila ustajao miris veša koji se obično javlja nakon nekoliko sati stajanja u mašini. 11 godina garancije na Speed-Drive inverter motor ostvarite registracijom aparata na www.candy.rs u roku od 30 dana od datuma kupovine.

SMART-FI UGRADNE RERNE

Šta želite da kuvate danas? Pitajte Candy rernu! Nova generacija ugradnih rerni sa mogućnošću WiFi kontrole nudi više od 200 automatskih recepata koje možete pokrenuti putem Candy simply-Fi mobilne aplikacije. Počevši od liste potrebnih namirnica, priprema svakog recepta je opisana korak po korak, tako da sa lakoćom možete napraviti najrazličitije vrste jela. Kada završite sve korake vezane za pripremu namirnica, Vama ostaje samo da kliknete taster „Play“, a rerna će sama odrediti sve ostale parametre pečenja. Putem aplikacije rernu možete pokrenuti čak i kada niste kod kuće, a možete podesiti i program odloženog početka pečenja. U zavisnosti od verzije simply-Fi aplikacije, sve navedene funkcije su dostupne na srpskom ili engleskom jeziku.