PRIJATNOST AMBIJENTA UZ POTPUNU KONTROLU PRIRODNOG OSVETLJENJA

by | January 24, 2022

Prirodno osvetljenje utiče na komfor u svakom unutrašnjem prostoru i direktno utiče na raspoloženje, volju i energiju ljudi u prostoriji. Prava količina svetlosti je podjednako važna kako za uštedu energije tako i za osećaj prijatnosti u prostoru. Pred nama su periodi u godini kada je manipulacija prirodnim svetlom u prostoriji veoma važna.

Energetski efikasno – Unutrašnje senčenje

Ugradnjom novih WireFree motorizovanih rešenja za manipulaciju prirodnim osvetljenjem obezbeđujete upravljanje svim vrstama zavesa, draperija, žaluzina uz visokokvalitetne litijum-jonske baterije koje imaju dug vek trajanja. Sistem je potpuno bezbedan za okruženje i vaše najmilije bez neophodnih troškova električara ili žica koje kvare izgled vašeg ambijenta.

Bežična rešenja za potpunu slobodu

Moderan dizajn obezbediće vam potpunu slobodu mašte i mogućnosti u dizajnu vašeg enterijera. Kreirajte životni prostor iz snova uz jednostavna rešenja koja vam nudi WireFree tehnologija. Zaštiteti se od neželjenih pogleda okoline i osigurajte svoju privatnost uz glasovne komande lako i jednostavno.

Ispunite svaki dan novim svetlom

BIlo da ste ljubitelj izlaska sunca uz jutarnju kafu, radite od kuće ili rano ustajete sistem pametnog senčenja prilagođava se vašim navikama i dinamici života. Uz napredne mogućnosti podešavanja zadataka, podešavanje vremena aktiviranja senzora čak i kada se nalazite van kuće obezbedite potpunu slobodu I komfor života u vašem doma.

O kompaniji Somfy

Francuska kompanija, i pionir u oblasti automatizovane kontrole različitih kučnih uređaja. Osnovana 1969. godine, Somfy ne prestaje sa konstantnim ulaganjem u inovacije koje nam svakodnevno olakšavaju život. Sa preko 8.000 zaposlenih u 58 zemalja sveta, Somfy uživa poverenje kako svojih vernih klijenata, tako i zaposlenih. Svoj rad zasniva na principama Act for Green po kojima brine o maksimalnom očuvanju i poboljšanju životnih uslova u celini. Na taj način obezbeđuje sigurnije I komfornije mesto za život svih. Za više informacija o svim Somfy proizvodima, možete pronaći na veb sajtu: www.somfy.rs

Somfy

somfy

Tags: