Ovo su najbolje mašine za pranje sudova

by | October 29, 2023
Ovo su najbolje mašine za pranje sudova

Kupovina nove sudomašine bi trebala da maksimalno olakša deo kućnih poslova. Zbog toga otkrivamo ključne karakteriste najbolje mašine za pranje sudova.

Ovo su najbolje mašine za pranje sudova: Ne bacajte uzaludno novac

Pre svega, odlučite da li su vam potrebne dve ili samo jedna fijoka u mašini za pranje sudova. U slučaju dve zasebne jedinice, mogli biste da pokrenete jednu fijoku, dok drugoj dodajete prljavo posuđe.

Članak se nastavlja posle reklama

Bez obzira da li tražite jednostavnu nadogradnju vaše kuhinje, kompletno renoviranje ili kupovinu novog doma — mi smo tu da vam pomognemo da pronađete savršenu mašinu za pranje sudova za vaše kuhinjske potrebe. U nastavku pogledajte tri glavne odlike pre nego što se odlučite na kupovinu nove mašine za pranje sudova.

Minimalan zvuk

Ako živite u stanu, maloj kući ili imate otvorenu kuhinju, sigurno ste svesni činjenice da se buka prenosi u ostale prostorije. Iz toga razloga, najbolje mašine za pranje sudova imaju niski broj decibela kako biste mogli da maksimalno uživate u svom domu.

Moć čišćenja

Iz očiglednih razloga, frustrirajuće je kada „čisto“ posuđe nije u potpunosti očišćeno. Mašine za pranje sudova koje imaju prskalice mogu da dosegnu svaki centimetar bubnja. Pročitajte priručnik da biste videli kako da pravilno postavite posuđe u police vaše mašine za pranje sudova za optimalne rezultate i koristite preporučeni deterdžent. Prava količina energije će drastično smanjiti vaše vreme u kuhinji, ostavljajući vaše tanjire besprekornim.

Članak se nastavlja posle reklama

Najbolje mašine za pranje sudova: Snaga sušenja

Ako morate da ručno osušite posuđe peškirom nakon što ga izvadite iz mašine za pranje sudova, znači da ona ne radi svoj posao. Potražite dugme za dodatnu snagu sušenja koji potiskuju višak toplote i pare kako bi garantovali besprekorno posuđe za jelo koje ne zahteva dodatni korak brisanja peškirom. Najbolje mašine za pranje sudova mogu da podnesu više temperature jer toplota može pomoći u ubijanju bakterija.


Borjana Božić

ronstik/gettyimages