Izaberite kućne uređaje koji će se slagati sa vašim načinom života

by | November 24, 2023
Izaberite kućne uređaje koji će se slagati sa vašim načinom života

Kada birate kućne uređaje, želite da odaberete one koji će se savršeno uklopiti u vaš jedinstveni način života.

Vaš dom je mesto udobnosti i praktičnosti, a pametan izbor kućnih aparata može značajno unaprediti vaše svakodnevno iskustvo. Bilo da je reč o energetski efikasnim uređajima koji prate vaše ekološke vrednosti, ili pametnim aparatima koji vam omogućavaju kontrolu putem pametnog telefona, pronaći savršen sklad između funkcionalnosti i stila ključno je za stvaranje doma koji odražava vaš jedinstveni životni stil.

Izaberite kućne uređaje koji će se slagati sa vašim načinom života

Po čemu je Samsung drugačiji od drugih?

Kako bi olakšala, ali i ulepšala život svojih korisnika, kompanija Samsung je ponudila uređaje sa modernom tehnologijom i veštačkom inteligencijom, zahvaljujući kojima je moguće organizovati svakodnevni život i rutinu, na način da svi uređaji budu usklađeni sa mobilnim uređajima i da sve radi onda kada vlasnik stana to želi i u skladu sa njegovim navikama i potrebama.

Samsung Bespoke Home je ekosistem pametnih uređaja i tehnologija, koje su razvijene kako bi se poboljšala povezanost i upravljanje različitim uređaja u modernom domu. Na korisnicima je samo da izdaberu kuhinjske i kućne aparate, po sopstvenim potrebama i željama, kao i njihov dizajn i povežu ih putem aplikacije SmartThings za dom po meri.

SmartThings platforma omogućava da 285 miliona registrovanih korisnika, prilagodi i personalizuje svoje domove, besprekorno povezujući i kontrolišući više uređaja putem jedne aplikacije.

Zašto bi ovaj eko sistem kompanije Samsung trebalo da bude i vaš izbor?

SmartThings aplikacija omogućava korisnicima da upravljaju svojim domom sa bilo kog mesta, pomažući im da uživaju u besprekornoj zabavi, dok istovremeno čuvaju njihovu sigurnost. Sedam od deset potrošača (71%) slaže se da tehnologija pozitivno utiče na njihov svakodnevni život, uključujući načine na koje komuniciraju sa prijateljima i porodicom, kako obavljaju kućne poslove te kako uživaju u svojim hobijima.

Ovakav kućni sistem omogućava korisnicima da automatizuju svakodnevnu rutinu kako bi pojednostavili svoj život. Putem SmartThings aplikacije mogu da postave da se svetla isključe i termostat smanji temperaturu kada napuste kuću ili da se uređaji uključe onda kada se vrate kući. To takođe omogućava i energetsku efikasnost i udobrnot u domu.

Važno je napomenuti da se Samsung Home Eco System konstantno razvija i proširuje novim uređajima i funkcionalnostima kako bi bolje odgovarao potrebama korisnika i trendovima u pametnoj kući.

Izaberite kućne uređaje koji će se slagati sa vašim načinom života

Samsung Bespoke AI™ Laundry

Kućni aparati, kao što su mašina za pranje veša, frižider ili šporet, ne kupuju se baš često i zato kada ih kupujemo želimo da budu kvalitetni i dugotrajni. Opremljene najnovijim Samsung tehnologijama za uštedu energije Bespoke AI mašine za pranje i sušenje veša imaju i ekološki osvešćene tehnologije za smanjenje ispuštanja mikroplastike iz odeće. Novi Samsung Bespoke AI™ Laundry sistem omogućava efikasno i inteligentno pranje korišćenjem Ecobubble™ tehnologije, dok AI rešenje obračunava i koristi tačno onoliko vode i deterdženta koliko je potrebno da bi tkanina, ali i planeta, bili zaštićeni, a rublje temeljno oprano čak i u hladnoj vodi.

Deo ovog ekosistema su i aparati za kuvanje sa raznim pametnim funkcijama koje kuvanje čine zdravim. Bilo da je izbor Bespoke AI Oven rerna ili kombinovana rerna sa mikrotalasnom pećnicom, korisnici mogu da budu sigurni da će hrana biti ukusna i zdravo pripremljena, uz maksimalnu uštedu energije. Dodatak ovim proizvodima je svakako i opcija kuvanja na pari, koja omogućava pripremu hrane uz minimalno korišćenje masnoće, a uz maksimalnu hrskavost.

Izaberite kućne uređaje koji će se slagati sa vašim načinom života

Bespoke frižideri

Dizajnirani po meri korisnika, Bespoke frižideri  unose personalizovani stil u kuhinju, ali i šire. Prema novom evropskom sistemu označavanja energetske efikasnosti, ovi frižideri imaju izuzetnu ocenu razreda A energetske efikasnosti. Dokazano je da uz AI Energy Mode štede do 15 % energije, a ne žrtvuju performanse ili funkcionalnost. Zbog toga korisnici neće više morati mnogo da brinu o računima za električnu energiju.  Takođe, odlikuju se fleksibilnim stilom, modularnim i prilagodljivim dizajnom, tako da odgovaraju svakom prostoru, a uz SpaceMax tehnologiju u njemu ćete moći da čuvate više hrane iako predstavlja frižider standardne veličine.

Ipak, mnogo toga se može dogoditi tokom pet godina, zbog čega Samsung svojim korisnicima pruža posebne pogodnosti – kupovinom određenih frižidera, veš mašina, ugradnih kuhinjskih aparata, mašina za sušenje veša i kombinovanih mašina za pranje i sušenje ostvarujete pravo na 5 godina garancije. Više informacija o ovoj promociji možete pronaći na linku: https://www.samsung.com/rs/offer/produzena-garancija-kucnih-aparata-2023/.

 

 


Borjana Božić

promo