Bioskop u kući sa najmoćnijim Samsung TV ekranom do sada

by | 23 maja, 2023

Da li već neko vreme razmišljate o kupovini novog televizora?

Dobro je što to još niste uradili, jer je Samsung uveo mnogo inovacija u televizore sa novom OLED 2023 linijom. Još bolja vest je da je u toku Samsung promocija koja traje do 21. maja, uz koju, ako kupite Samsung OLED 77S95C od čak 77″, dobijate popust od 35.000 RSD, a možete izabrati i dodatni poklon. Međutim, pre nego što konačno odlučite da svoj dom obogatite ovim neverovatnim uređajem, evo kratkog uvida u ovaj moćni i inovativni televizor, dizajniran da se prilagodi vašim potrebama koristeći tehnologiju koja je intuitivnija nego ikada ranije.

Kako vam zvuči bioskop kod kuće?

Odlazak u bioskop je događaj koji ne praktikujemo baš svake nedelje, pre svega zbog brojnih radnih i porodičnih obaveza koje nas svakodnevno očekuju. Kako svi dobro znamo da je sedenje u bioskopu i gledanje dobrog filma na velikom platnu nešto što zaista ostavlja snažan utisak, vreme je da osećaj potpunog uranjanja u sadržaj omogućimo sebi svakog dana i to sedeći kod kuće na kauču. Novi Samsung 77″ OLED 4K S95C TV nudi ogroman ekran sa izvanrednim prečnikom od 195 centimetara (model od 77 inča), koji će vas oduševiti izuzetnim kvalitetom slike i jedinstvenim iskustvom gledanja TV-a. Najnovija OLED linija je opremljena procesorom Neural Quantum 4K koji čuvaju ključne prednosti OLED tehnologije, dok istovremeno poboljšavaju granice osvetljenosti i prikaza boja. Filmski sadržaj je još istaknutiji na ekranu jer je slika optimizovana tako da su svetle bele i najdublje crne sada jasne i čiste. Uz Quantum HDR OLED+ uživaćete u bogatom kontrastu koji je moguć zahvaljujući moćnom procesoru koji dinamički određuje tonove svake scene. Bez obzira na to da li gledate omiljeni film u HD rezoluciji, fudbalsku utakmicu ili se možda opuštate uz porodične video snimke, sve ćete to iskusiti u oštroj 4K rezoluciji sa moćnim procesorom poboljšanim veštačkom inteligencijom.

Uživajte u „ludilu boja“ na svom TV-u minimalističkog dizajna

Da li ste ikada imali osećaj da vaš TV ne prikazuje boje baš najbolje i da scene ne izgledaju autentično? Sada možete da gledate sav omiljeni sadržaj u potpuno novom svetlu zahvaljujući izuzetnom kvalitetu slike sa čitavim spektrom izuzetno jasnih boja, čak i sa više nijansi crne. Više od milijardu nijansi boja koje pokreće QD tehnologija, u kombinaciji sa 8,3 miliona samosvetlećih tačaka, otkriće vam praktično neograničene kontraste, a vi ćete doživeti potpuno novo iskustvo gledanja.

Ispunite prostor neverovatnim zvukom

Ako zaista želite da doživite pravi bioskop kod kuće, jedan od ključnih faktora je upravo zvuk koji ispunjava prostoriju i čini da se osećate kao da ste zaista tamo. Ugrađena Dolbi Atmos tehnologija i funkcija Sound Remastering doprineće da se osećate kao da se nalazite u centru radnje filma, fudbalske utakmice ili u igrici koju igrate. Funkcija OTS+ omogućava zvuku da se kreće dinamičnije nego ikada ranije, a sve to dok prati kretanje objekta na ekranu za potpuno, živopisno, trodimenzionalno audio iskustvo.

Pravo HDR iskustvo za glatko igranje igara

Ne samo za generaciju Z, već i za sve ljubitelje ovakve vrste zabave, Samsung je na OLED TV-u za sve obožavaoce igrica obezbedio Motion Kscelerator Turbo Pro tehnologiju, koja brine o obradi pokreta u akcionim scenama i omogućava vam igranje bez zaostajanja, sliku koja nije isprekidana ili zamućena jer, kao što svi igrači znaju, svaki kadar se računa.

Dizajn baš po vašem ukusu

Ukoliko ste oduvek želeli da pored kvaliteta vaš televizor poseduje i sofisticirani, minimalistički dizajn, onda je Samsung OLED 77S95C TV savršen izbor za vas. Ovaj uređaj definitivno očarava neverovatno tankim i elegantnim profilom zahvaljujući Samsung Infinity One dizajnu, a još jedan od benefita je i što je rešen sav nered sa kablovima, što omogućava funkcija Slim One Connect. Idealno, zar ne?

Neverovatna promotivna ponuda još samo nekoliko dana!

Požurite! Ekskluzivna prilika za uštedu uz prethodnu porudžbinu traje do 21.05.2023. godine

Naime, naručivanjem Samsung OLED 77S95C od čak 77″ u pretprodaji, Samsung vam daje popust od 35.000 RSD, kao i poklon po vašem izboru pri kupovini: Freestyle paket koji uključuje masku i zaštitnu futrolu ili HW-Q990B soundbar. Promocija traje do 21. maja 2023. ili do isteka zaliha.

Više informacija o ovoj promociji možete pronaći na linku: https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-oled-s95c/.

Borjana Božić

promo

Tags: