Uživajte u suncu na svojoj terasi bez UV zračenja. Čuvajte svoje zdravlje. Somfy praktična rešenja za terase za zaštitu od sunca, ili prilikom vremenskih neprilika, kiše i leda.

by | September 1, 2020
tenda

Kada dođe leto, mnogo više vremena provodi se izvan kuće, a omiljeno mesto u domu je dvorište ili terasa. Uz Somfy motorizovane tende i njihovu praktičnu zaštitu od sunca stvara se udobna atmosfera za uživanje u lepom letnjem vremenu.

Motorizovane tende

Somfy motorizovane tende  su veoma fleksibilne, a mogu da se podese u samo nekoliko klikova putem daljinskog upravljača, mobilne aplikacije ili automatski.

Somfy balkonska tenda se sama prilagođava vremenskim uslovima. Zahvaljujući integrisanim senzorima za sunce i vetar tenda se automatski izvlači i uvlači. Ukoliko padne kiša, tenda se potpuno uvlači u svoju kasetu i čuva platno od vode. Bez obzira da li ste u svom domu, možete da budete sigurni u svakom trenutku.

Aplikacija za upravljanje balkonskom tendom

Vašu tendu možete da povežete sa aplikacijom i da je kontrolišete jednim klikom. Osim toga, možete u svakom trenutku proveriti da li su balkonske tende zatvorene, gde god da se nalazite, preko vašeg telefona.

Motorizovane pergole za terasu

Osim balkonskih tendi, Somfy u svojoj ponudi ima i motorizovane pergole koje imaju ugrađene senzore za kontrolu položaja traka na pergoli prema vremenskim uslovima. Bez obzira na sneg, vetrove ili led, vaša pergola će ostati zaštićena.
Pergole možete povezati sa grejanjem i osvetljenjem i tako upotpuniti atmosferu i izgled Vaše terase.

Somfy rešenje za Vaše verande leti i zimi

Tokom leta, senzori za toplotu omogućavaju automatsko otvaranje i zatvaranje verande radi izolacije i očuvanja prijatne temperature.


Zahvaljujući senzoru za sunce, zasenčivači i roletne se automatski otvaraju zimi i propuštaju sunce i toplotu na verandu.
Centralno kontrolisanje omogućava da se zasenčivači i roletne otvaraju i zatvaraju u skladu sa vremenskim uslovima i na taj način obezbede savršene uslove za boravak u vašem domu.

Pogledajte prodajna mesta Somfy motorizovanih rešenja i pronađite rešenje za Vašu terasu.

Posetite web site Somfy.

Tags: