PREDNOSTI TUŠ KABINE

by | May 13, 2022

Prilikom renoviranja kupatila jedna od najčešćih nedoumica jeste da li odabrati kadu ili tuš kabinu, a ovu odluku umnogome otežava činjenica da i jedna i druga opcija ima svoje prednosti. Zapravo, ukoliko bi nam dimenzije prostora i finansijske mogućnosti dozvolile, najbolje rešenje bilo bi u svom kupatilu imati oba elementa, međutim, to najčešće nije moguće. Zato, dobro razmislite šta je ono što se bolje uklapa u vaš prostor i šta će vam olakšati svakodnevno funkcionisanje u kupatilu.

Kada maštamo o opuštanju, svi najčešće zamišljamo kadu punu penušave kupke, ali realnost je nažalost takva da najčešće imamo vremena samo za tuširanje. Imajući to u vidu, sa aspekta funkcionalnosti brojni korisnici daju prednost tuš kabinama jer one štede vaše vreme. Za pripremu opuštajućih kupki treba potrošiti gotovo pola sata, dok je za tuširanje potrebno samo zakoračiti i pustiti toplu vodu. Bez obzira na to koliko volite da se opustite u kadi, za pripremu kupke trebaće vam sva topla voda koju imate u bojleru, dok za tuširanje možete iskoristiti znatno manje vode.

Ukoliko se zbog njenih funkcionalnih prednosti opredelite za tuš kabinu to ne znači da se nužno morate odreći opuštanja. U tuš kabini se možete poslužiti hidroterapijom, tuširanjem toplom i hladnom vodom i oslobodićete se napetosti, okrepićete svoje telo. Takođe, možete odabrati glavu tuša koja će mlaz vode usmeriti prema vašim željama i osloboditi telo svakodnevnog stresa.

Još jedna od pogodnosti tuš kabina je to što zauzimaju manje prostora. Ukoliko imate malo kupatilo, Geberit za vas iz svog asortimana izdvaja tuš kadu Sestra koja može biti izrađena u obliku kvadrata ili pravougaonika i to u 16 dimenzija.

Ovaj model Geberit kabine može biti izrađen u tri boje, od kamene smole. Veoma je čvrsta što pruža sigurnost prilikom ugradnje i korišćenja. Ne postoji nikakva opasnost da će se materijal vremenom deformisati ili oštetiti. Izgled koji podseća na strukturu kamena predstavlja ne samo vizuelno lepu i prijatnu površinu, već i površinu sigurnu za upotrebu. Ova tuš kabina je blago hrapava što sprečava proklizavanje i čuva vašu bezbednost.

Kada već govorimo o kabinama koje se nalaze u ravni kade, dobro je pomenuti i odvode koji se jednostavno ugrađuju i mogu biti adekvatna zamena ukoliko nemate prostora za konstrukciju tuš kabine. Zbog svoje elegancije postali su veoma popularni, atraktivnog dizajna, veoma jednostavni za čišćenje, sa hidraulično optimizovanom tehnikom odvoda pravi su primer funkcionalnih rešenja koja kompanija Geberit nudi.

Za koje god rešenje da ste se odlučili kompanija Geberit vam pruža vanvremensku estetiku koju je jednostavno koristiti i uklapati.

O kompaniji Geberit:

Geberit grupa je vodeća evropska kompanija za sanitarne proizvode i aktivna je širom sveta. Geberit Grupu odlikuje snažno lokalno prisustvo u većini zemalja Evrope što predstavlja jedinstvenu dodatnu vrednost kako u oblasti sanitarne tehnike tako i u oblasti sanitarne keramike.

Proizvodni kapaciteti obuhvataju 29 proizvodnih pogona, od toga 6 u prekookeanskim zemljama. Glavno sedište koncerna se nalazi u Rapperswil-Jona u Švajcarskoj. Sa više od 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja kompanija Geberit u 2019. postigla je neto obrt od 3,1 milijardi CHF. Akcije kompanije Geberit su na SIX Swiss Exchange. Od 2012. akcije kompanije Geberit sastavni su deo SMI (Swiss Market Index).