Tikovina na jahtama-statusni simbol bogatih

by | June 24, 2013
Podovi na jahtama

Posedovanje jahte je stvar prestiža i jedan od statusnih simbola u društvu. Glavna obeležja na jahtama su zastave različitih boja, dezena i oblika koje privlače pažnju posmatrača. Ako govorimo o dizajnu, konstrukciji i opremanju jahti možemo reći da granice ne postoje.

Podovi na jahtama

Zahtevni klijenti koji žele da njihova jahta bude jedinstvena i luksuznija od svih ostalih, omogućavaju dizajnerima da realizuju velik broj svojih ideja. Jahte su izložene stalnom uticaju vode, vlage, direktnom sunčevom zračenju, slanoj vodi, s toga su materijali od kojih se izrađuju izuzetno bitni.

Luksuzne jahte Luksuzne jahte

Kvalitet materijala, njihova trajnost i lako održavanje imaju neprocenjivu vrednost ako znamo da je vrednost jahti velika.  Za izradu podnih, zidnih obloga, nameštaja i različitih rekvizita na jahtama, koristi se posebno obrađena tikovina koja se pokazala kao izuzetan materijal.

Tikovina na jahti Tikovina na jahti

Izbor podne obloge ima za cilj da stvori udoban i komforan ambijent, atmosferu stambenog prostora s obzirom na vreme koje vlasnici jahti provode na njima.

Pogledajte video, kako se postavlja tikovina na jahtama:

Izvor: www.podovi.org


Tags: