Moderni tepisi koji će uneti živost u vaše prostorije

by | January 18, 2014
Kabuki pamučni štampani tepih

Upotrebom tepiha možete na odličan način da dodate na teksturi i koloritu, uz pomoć kojih će te sve elemnte spojiti u jednu priću.

Predstavljamo vam nekoliko zabavnih i modernih tepiha koji uneti živost u vaše najdosadnije prostore.

Svi ovi tepisi su proizvedeni u indiji i napravljeni od prirodnih materijala, što znači da nepostoje dva ista tepiha. Veoma su različitih šara koje mogu doprineti na dubini i interesantnosti prostora.

Mogu se upariti sa različitim vrstama nameštaja. Dolaze u različitim veličinama, bilo želite da upotpunite veliki komad sobe ili samo stazu za hodnik.

Esmeray vuneni tepih

Ovaj ručno tkani tepih je odličan alternativa ako šelite nešto karirano On ima savršeni izbledeli nagoveštaj kariranog, bez da opterćuje sa linijama koje karirana šara ima pri kombinovanju sa različitim komadima nameštaja. Odličan je za one koji požele malo klasike u svom prostoru.

Esmeray vuneni tepih

Samaya Soymak tepih od jute

Ovaj tepih je napravljen od vlakna jute koji je sličan konopcu. Iako su boje neutralne, materijal je ono što ga ističe, a ono što mu daje karakter su čvorovi na krajevima. Ovo je još jedan ručno tkani lepotan.

Samaya Soymak tepih od jute

Faded Ikat vuneni tepih

Ikat je veoma popularna šara.Ova šara čije se boje stapaju jedna u drugu daju tepihu sanjalački izgled. Napravljen je od vune i ovaj tepih se može lepo spojiti sa nameštajem koji je hrabrih boja.

Faded Ikat vuneni tepih

MIAC Santa Fe Rain vuneni tepih

Još jedan rušno tkani tepih koji je mešavina pamuka i vune. On je odličan za spajanje različitih boja i tipova nameštaja.

MIAC Santa Fe Rain vuneni tepih

Izvor: furniturefashion.com