Omega profeks – proizvodnja i prodaja pločastih i građevinskih materijala

by | December 2, 2022

Omega Profex osnovana je 1991.godine kao preduzeće koje se bavilo isključivo trgovinom. Ipak vremenom, uz prepoznavanje potrebe tržišta, proširilo je svoju delatnost na proizvodnju, ali i veleprodaju pločastih i građevinskih materijala. Danas se bavi još uvozom, preradom i distribucijom drveta, kao i materijala od drveta.

DRVNI CENTAR OMEGA PROFEKS ŠABAC – ŠTITAR

Posluje od 2006. godine, a smešten je na raskrsnici puteva ka BiH, kao i prema Beogradu i Novom Sadu. Geografska pozicija omogućava brzu komunikaciju i brze isporuke tako da smo u mogućnosti da radimo kako maloprodaju, tako i veleprodaju robe, što je okosnica poslovanja ovog drvnog centra.

 

DRVNI CENTAR ZRENJANIN

Započeo je s radom 01.06.2010. i to u objektu bivše ‘’Lesnine L.G.M’’, dakle na veoma atraktivnoj lokaciji –
Mihajlovačka 34. Tim korakom smo se još više otvorili za područje Vojvodine i ubrzali servis i isporuku na toj teritoriji.

DRVNI CENTAR OMEGA PROFEKS MAJUR

(teritorija opštine Šabac)

Naš četvrti prodajni centar lociran je u Majuru i prostire se na preko 4000 kvadrata. S radom je počeo 8.8.2019, a
fokusiran je na maloprodaju građevinskog materijala (osb, blažujka, oplatne ploče, materijal za prekrivanje krovova, materijali i boje za fasade, podovi, keramika, sanitarije,elektro materijal..), materijala za unutrašnje I spoljašnje radove. U ponudi imamo bogat asortiman od preko 10000 artikala vodećih svetskih proizvođača.

 

OMEGA PROFEKS – USLUGA MALOPRODAJE

Kompanija OP u svojoj maloprodaji ima širok asortiman proizvoda iz oblasti drvne i građevinske industrije i kompletan asortiman svih propratnih proizvoda vezano za ovaj segment proizvodnje. Kao zastupnici mnogih velikih kompanija koje u stopu prate razvoj drvne industrije možemo vam u svakom trenutku ponuditi veliki izbor proizvoda iz njihovih ponuda po najpovoljnijim cenama i brzim rokovima isporuke.

Kompanije poput Emporio Skin, Kronospan, Falco, Henkel, Hasslacher, Tarkett, Ondulina, Fabbrica, Beoleks, Makita.. samo su deo naših poslovnih partnera koji svoju celokupnu mrežu artikala plasiraju kroz naše distributivne centre u Loznici, Šapcu i Zrenjaninu. Pored samog prodajnog dela, u maloprodaji takođe vršimo i usluge rezanja i kantovanja univera i medijapana za potrebe stolarskih radionica i fizičkih lica.

OMEGA PROFEKS VELEPRODAJA

Veleprodaja se zasniva na dugogodišnjoj i iskrenoj saradnji sa kupcima. Poverenje je sticano godinama, još
od samog osnivanja frme, 1991. Misija veleprodaje je da na najbrži i najsigurniji način isporuči traženu robu na
čitavoj teritoriji Srbije i šire. Samim tim želimo da kupcima približimo naš asortiman proizvoda uz koji i oni sami
mogu da postignu svoje ciljeve i najbolji rezultat u svom tržišnom okruženju.

Naše logističke pozicije veleprodaje u Šapcu i Zrenjaninu su pozicionirane tako da možemo da budemo izuzetno mobilni prilikom isporuka i da u svakom momentu budemo na usluzi kupcu.

OMEGA PROFEKS OPREMANJE

U sklopu prodajne mreže firme nalazi se i deo koji se bavi opremanjem enterijera. Nudimo kompletnu uslugu – od
projektovanja prostora do završne izrade i montaže nameštaja po želji i meri. Izrada kuhinja, kupatilskih elemenata, dečijh i spavaćih soba, dnevnih boravaka i kancelarijskog nameštaja, deo je onog što kod nas možete dobiti u željenoj boji i potrebnim merama.

Oplemenjeni univer u širokom spektru dezena, farban i akrilni medijapan, kombinovani sa najkvalitetnijim okovom za nameštaj (Blum, Hafele, Grass..) kao i savremenom tehnikom (Electrolux, Eurolux, Teka) daju vrhunski kvalitet u opremanju vašeg doma ili poslovnog prostora po kojem je naša firma postala prepoznatljiva na ovim prostorima.

www.omegaprofeks.co.rs


promo