NOVO – HESPO JE OTVORIO SVOJ PRVI SALON NAMEŠTAJA U BEOGRADU

by | May 24, 2022
hespo salon beograd

Švedski kvalitet u kombinaciji sa savremenom tehnologijom isprepletenom tradicionalnim i modernim dizajnom pruža bezbroj mogućnosti kada je u pitanju opremanje sobe za spavanje.

Mnogi ljudi veruju da je nedostatak sna glavni krivac za to kako se osećaju narednog dana, ali nisu svesni da se kvalitet spavanja može i te kako poboljšati kupovinom novog dušeka. Kupovina dušeka nije mala investicija pa su mnogi u iskušenju da koriste stari dušek što je duže moguće ili se odlučuju za kupovinu novog isključivo na rasprodajama, bez prethodnog informisanja da li će taj dušek njima odgovarati ili ne. To naravno utiče na kvalitet njihovog sna i nedostatak energije koja im je neophodna da bi završili sve započete dnevne obaveze, a da im uz to ostane dovoljno vremena za porodicu, decu, prijatelje, sport…

Vreme je da stari dušek zamenite novim!

Ukoliko ste doneli odluku da konačno investirate u spavaću sobu, odnosno krevet na kom spavate, Hespo salon nameštaja ima sve što vam je potrebno, a pre svega stručno osoblje koje će vam posvetiti dovoljno vremena, oslušnuti vaše navike, želje, pa i finansijske mogućnosti, te vam predložiti najbolje rešenje za vaš kutak za spavanje. Hespo asortiman čini preko dvadeset modela dušeka, kreveta, naddušeka… jednom rečju sve što je neophodno da biste opremili sobu u kojoj provedete 1/3 svog života.

Učinite prvi korak, dođite u TC Zmaj u Zemunu, a ostalo prepustite nama. Hespo stručnjacima za spavanje!

Jer dobri dani počinju noću!

www.hespo.rs