Stolice za trpezariju: najbolje u ponudi

by | November 26, 2022
stolice za trpezariju

U skladu sa prazničnom sezonom koja polako počinje, trpezarija preuzima vodeće mesto porodičnih okupljanja u domu. Ako imate u planu da osvežite ovu prostoriju, definitivno treba da razmislite o novim stolicama koje će doći do izražaja. 

 

Odabir nekoliko primera idealne stolice za trpezariju se ispostavio kao ne toliko lak, s obzirom da se u ponudi salona nalaze najrazličitiji primeri vrhunskog dizajna i zanimljivih boja.

Jysk stolice za trpezariju

Trpezarijska stolica JONSTRUP je sastavljena od sedalnog dela tapaciranog veštačkom kožom u konjak boji i metalnih nogara čija je završna obrada imitacija drveta. Dimenzije ove stolice nakon montiranja su: širina: 43 cm, visina: 84 cm, dubina: 53 cm, a više informacija možete pogledati ovde.

stolice za trpezariju

 

Stolice za trpezariju: Soba 23

Elegantnu Mason stolica možete pronaći u salonu Soba 23, a žuta tkanina kojom su tapacirani sedalni deo i naslon će izgledati vrlo efektno i dati sasvim novi izgled vašoj trpezariji. Dimenzije ove stolice su 50x81x56,5 cm, a više informacija možete potražiti ovde.

stolice za trpezariju

Ikea stolice za trpezariju

ÄLVSTA stolice za trpezariju iz Ikeinog asortimana predstavljaju vrlo zanimljiv odabir koji se uklapa u sve prisutniji trend prirodnih materijala. Svaka stolica je napravljena od čvrstog ručno pletenog ratana koji doprinosi osećaju topline, koji svakako treba da odlikuje trpezariju. Njene dimenzije su: širina: 52 cm, dubina: 50 cm i visina: 87 cm, a više detalja o ovom proizvodu pogledajte ovde.

stolice za trpezariju

Stolice za trpezariju: Forma Ideale

Trpezarijska stolica Y-971 iz asortimana salona Forma Ideale ima drvenu konstrukciju i plastični sedalni deo u sivoj boji. Ovo je jedan od vrlo popularnih modela koji integriše klasičnu udobnost i savremenu funkcionalnost, pri čemu vrlo lepo izgleda. Dimenzije su: 46,5x55x82 cm, a detaljnije informacije o proizvodu možete pogledati ovde.

stolice za trpezariju

Stolice za trpezariju: Gir store

Cover stolica sa rukonaslonom je jedan od najmodernijih modela koji možete naći u Gir store. Ona je pravi primer skandinavskog stila i elegantna perspektiva vanvremenske drvene stolice. Sa svojim zakrivljenim naslonom za leđa i presavijenim naslonima za ruke, istražuje mogućnosti drvenog furnira, a iako je lako prilagodljiva svakoj prostoriji, verujemo da će trpezariji dati posebnu dozu opuštenosti kao i elegancije. Njene dimenzije su: dužina: 49,8 cm, širina: 56,2 cm i visina: 75,8 cm, a više informacija potražite ovde.

stolice za trpezariju

Iako smo izdvojili tek nekoliko predloga za vas, istražujući trenutnu ponudu salona nameštaja možemo zaključiti da je vrlo lako pronaći idealne stolice za trpezariju bilo kojeg stila, zato vam predlažemo da posetite neki od njih i odaberete najbolje za vas.