KOLEKCIJA TARA Autentično, prefinjeno, luksuzno

by | July 1, 2021

Za sve osobe koje ponekad vole da se vrate kroz vreme, klasičan stil opremanja vašeg enterijera je pravi izbor. Međutim, danas kako bi ispunili sve zahteve kupaca, dizajneri kompanije Jela kreirali su savršenu kolekciju Tara, kao kombinaciju neprolaznih trendova klasicizma i notama modernog stila.

Kada zakoračite u svoj dom, tada nastupa pravi osećaj sigurnosti i zadovoljstva, jer ste pre svega okruženi bliskim ljudima, ali takođe i uživate u prostoru, koji je potpuno uređen po vašem ukusu. Tako kolekcija Tara, pored grafit, sada je dostupna i u beloj boji, a u svom sastavu ima: predsoblje, kuhinju, dnevnu i spavaću sobu. Lakirana je UV lakom na bazi vode, koji joj pruža mat efekat i do četiri puta veću otpornost na fizička oštećenja u odnosu na standandne metode lakiranja.

Članak se nastavlja posle reklama

Bela boja u kombinaciji sa drvo-dekorom Pacifik orah pruža pravi izgled otmenog, koji i vaše goste od samog ulaska u dom neće ostaviti ravnodušnim. Takođe, oduvek je predstavljala čistinu i urednost, pa i nameštaj izrađen u beloj boji veoma lako možete kombinovati sa dekorativnim detaljima po vašem ukusu, a da ujedno zadržite dozu svedenosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Bez obzira za koju boju se odlučite, da li je to grafit ili bela, opremanje celokupnog prostora istim stilom i nameštajem, predstavljaće pravu doslednost prefinjenosti i jedinstvenom stilu, pa tako svaki kutak doseže do višeg nivoa luksuza. Neizostavno je reći da se ova kolekcija takođe uklapa uz ostale stilove enterijera i ukoliko se odlučite za ove komade nameštaja, sigurno nećete pogrešiti.

Za dodatne informacije posetite www.jela.rs

Članak se nastavlja posle reklama