Do modernog doma uz male izmene

by | February 20, 2023

Male promene mogu mnogo da doprinesu izgledu životnog prostora, a često je to i ono što nam je najpotrebnije. Dodavanjem novog nameštaja u dnevni boravak možete učiniti da vaša centralna prostorija bude udobnija i funkcionalnija, a sam izgled moderniji. Snažan efekat možete postići i samo promenom klub stola, koji će uz moderan osećaj doneti i praktičan benefit, jer su prigodni za odlaganje napitaka, grickalica i knjiga.

Prvi korak u određivanju estetike vašeg klub stola je da utvrdite šta još želite da se podudara, dopuni ili kontrastira u vašoj dnevnoj sobi. Možda želite da vaš stočić bude u kontrastu sa vašim kaučem, ili da bude samostalan i jedinstven komad u prostoriji.

U tom slučaju, klub sto VKCT – 50091 predstavlja baš onaj komad koji se dobro slaže uz skoro većinu tapaciranog nameštaja, bez obzira na to da li je ispred garniture u kombinaciji sa još jednim stolom ili pored fotelje, poput fotelje STRETCHY, za omiljenu knjigu. Sama konstrukcija stočića je korisna u svrhu skladištenja, savršen je za dodatni jastuk ili manje ćebe, za koje je uvek dobro da budu pri ruci. Uz ovaj ambijent sjajno bi se uklopio i tabure KOKO u braon štofu.

Ukoliko vam je prioritet pri odabiru stola ušteda prostora, klub stolovi u vidu seta su idealno rešenje za deo ambijenta koji uređujete. Set klub od dva set stočića SEAFORD NEST veoma je praktičan, zbog mogućnosti da se manji stočić podvuče ispod većeg, baš u zavisnosti od potreba i dispozicija ostatka nameštaja u prostoriji. Kombinacija drvo dekora i metala čini ga odličnim izborom za ambijente uređene u industrijskom stilu. Pored stolova možete postaviti dve moderno dizajnirane trpezarijske stolice VRP-010, a uz ambijent bi odlično išla i komoda SARDINIA 3K4F u dekoru artisan hrasta.

Svim ljubiteljima drvene konstrukcije sigurno će se dopasti klub sto FARGO, dostupan u više dimenzija i drvo dekora, koji predstavlja idealno rešenje za moderan ambijent dnevnog boravka. Pored standardne namene, sadrži i donju policu za dodatno odlaganje. Lak je za kombinovanje sa policama istog dezena ukoliko u enterijeru zafali prostora za više knjiga ili dekoracije.

Dizajneri enterijera Forma Ideale za policu koja će se uklopiti u ovom ambijentu preporučuju otvorena polica STAR, koju čine crna metalna konstrukcija i par horizontalnih polica, dostupnih u dva dezena. Udobnosti ambijenta dnevnog boravka doprinela bi ugaona garnitura ERBA u sivom štofu, kao i pleteni tabure, koji je veoma praktičan, a istovremeno doprinosi i estetici.

Kada je reč o dizajnu dnevne sobe, klub stolovi igraju važnu ulogu u stvaranju ugodnog i funkcionalnog prostora, zato odaberite one koji se uklapaju u vaš stil, i ne zaboravite da ga uklopite uz druge elemente dizajna kako bi stvorili prostor koji je jednako lep kao što je funkcionalan.