Kolekcija CLIF – rustični drvo dekori su uvek u trendu

by | May 11, 2023

Drvo dekor predstavlja jedan od boljih materijala koji unosi prirodu i toplinu u dom. Bez obzira na stil uređenja enterijera, drvo dekori će se uvek uklopiti u najrazličitije ambijente. Drvo dekori su dobro rešenje jer daju jednistveni izgled domu, ispunjavaju nivo udobnosti, simbolizuju snagu i mir istovremeno.

Jedna od sjajnih kolekcija za ljubitelje drvo dekora jeste CLIF kolekcija. Pored toga što doprinosi toplini doma kroz pravu meru rustičnosti uvedene izborom drvo dekorom, ovu kolekciju odlikuje i prava doza kontrasta u dizajnu, što je čini ujedno i savremenim rešenjem.

Zahvaljujući detaljima poput crnih ručica, lako je uklopiva sa komadima nameštaja izrađenih od metala koji pripadaju industrijskom stilu uređenja, a najbolji primer za to može biti predsoblje opremljeno cipelarom CLIF, u kombinaciji sa otvorenom policom STAR.

Članak se nastavlja posle reklama

Cipelar CLIF poseduje otvorene i zatvorene segmente i oplemenjen je bogatom teksturom drveta, a ukoliko predsoblje sadrži nešto više prostora, dodavanjem ostalih elemenata predsoblja iz ove kolekcije možete upotpuniti kutak predsoblja, koji bi ostavio sjajan prvi utisak na samom ulazu u vaš dom.

Kada je savršeno uklapanje u pitanju, kolekcija CLIF sadrži i komade koji se mogu kombinovati kako u dnevnom boravku, tako i u omiljenom kutku za okupljanje cele porodice – trpezariji.

Članak se nastavlja posle reklama

U zavisnosti od kvadrature prostora, sam raspored komada nameštaja ove kolekcije možete organizovati na nekoliko načina i u kombinaciji sa istim ili sličnim dekorom drveta. U tom slučaju bi sjajna za uklapanje bila komoda CLIF 2K1F, koja može poslužiti da se smeste sve potrebne stvari u datom ambijentu, kao i dekorativni detalji sa, recimo, trpezarijskim setom MUNCHEN, koji sadrži sto i dve klupe za sedenje, i predstavlja savršeno rešenje ukoliko vam je funkcionalnost bitna, ali u isto vreme predstavlja opciju za savremene i moderno uređene domove.

Na klupe kao dekoraciju, ali i radi dodatne udobnosti, možete postaviti dekorativne jastuke za sedenje, a vaza sa cvećem uvek će uneti svežinu i ulepšati ambijent. Uz ovakav ambijent najbolje je kombinovati neutralne zavese, dok komad nameštaja poput fotelje RETRO LUX u zelenom štofu može da bude odličan komad za dodavanje boje u prostor.

Članak se nastavlja posle reklama

Ambijent dnevnog boravka može upotpuniti komoda CLIF 2K4F sa TV policom iz istoimene kolekcije. Uz ovu nijansu drvo dekora savršeno se slaže i fotelja RETRO, sa rukonaslonom u tamnom drvo dekoru i bež ili štofu po izboru iz ponude ovih fotelja.

Članak se nastavlja posle reklama

Kada su u pitanju detalji, dovoljno je ubaciti policu ili klub sto, koji je u sličnom drvo dekoru, ili je ipak neki od detalja isti sa ostalim komadima u ambijentu, a kao sjajno rešenje dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju  klub sto VKCT – 51033.

I u ovom ambijentu možete kombinovati neutralnu zavesu, a kao dodatne dekorativne detalje na komodu i TV policu možete postaviti veštačku pampas travu, kao i ramove za vaše omiljene fotografije. Pleteni tabure može takođe biti lepa dekoracija, a istovremeno i dodatno mesto za sedenje.

Članak se nastavlja posle reklama

Kolekcija CLIF uneće idealnu dozu rustičnosti u vaš dom, a odlična je i laka za kombinovanje sa drugim komadima nameštaja i dekorativnim detaljima, koji će vam pomoći da kreirate odlične ambijente u kojima ćete uživati.