TECE d.o.o. otvorio izložbeni salon i predstavio svoj novi korporativni identitet

by | September 12, 2017

Na već dobro poznatoj adresi kompanije TECE u Zagrebu, na Fallerovom šetalištu 16, otvoren je novouređeni izložbeno-prodajni salon. Pri tome su predstavljeni i noviteti koji svojom funkcionalnošću i estetikom osvajaju svet kupatila i uopšteno uređenja doma. Uz to, predstavljen je i novi logotip i slogan ‘TECE Close to you’.

TECE je 1. septembra  ove godine otvorio vrata svojeg novouređenog izložbenog salona poslovnim partnerima, saradnicima i prijateljima. Predstavljeni su najnoviji proizvodi kao što su aktivacijska tipka za pisoar TECEfilo, WC s funkcijom bidea TECEone, tuš-profil TECEdrainprofile, dizajnerski ventil RTL i uljevni ventil za vodokotlić.

Novi tuš profil TECEdrainprofile

TECE nudi široku kolekciju ekskluzivnih tipki za aktiviranje ispiranja pisoara za privatna područja i objekte. Serije TECEfilo, TECEplanus Urinal, TECEambia Urinal dostupne su s frontama od stakla, nerđajućeg čelika ili plastike. Eleganciju u kvalitetnim kupatilima osiguravaju metalne i staklene tipke TECEsquare Urinal i staklene tipke iz serije TECEloop Urinal.

Novi TECE univerzalni uljevni ventil za vodokotlić

TECE je, između ostalog, predstavio i WC s funkcijom bidea TECEone koji pruža savršenu intimnu higijenu s toplom vodom. Reč je o WC-u bez spremnika za vodu, bez priključka električne energije i bez bojlera. TECEone predstavlja jednostavnu eleganciju s dva dugmeta bezvremenskog dizajna i keramike bez rubova, čime je čišćenje maksimalno pojednostavljeno.

TECEfloor – sastav podnog grejanja koji se od cevi za grejanje, pribora za postavljanje, razdelnika i novog dizajnerskog regulatora.

 

TECEfloor – sastav podnog grejanja koji se od cevi za granje, pribora za postavljanje,razdelnika i novog dizajnerskog regulatora.

Novootvoreni salon na Fallerovom šetalištu 16 u Zagrebu uređen je u prepoznatljivom dizajnu, u plavo-beloj boji s osveženim logotipom i novim sloganom ‘TECE close to you’ – jer želi biti blizu svojim partnerima i kupcima.
Poslovni partneri, kupci i auradnici su, uz zakusku i čašicu tradicionalnog piva TECE, uveličali događaj, a dobra atmosfera trajala je do večernjih sati.