Candy donirao više od pola miliona dinara fondaciji „Budi human – Aleksandar Šapić“

by | September 19, 2022

U cilju podrške humanitarne fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ ka obezbeđenju jednake šanse za sve kojima je potrebna pomoć kako bi se izborili sa teškim zdravstvenim stanjima, regionalno predstavništvo kompanije Haier Europe u Srbiji je tokom Juna i Jula meseca izdvajalo novac od prodaje frižidera iz nove linije Fresco, brenda Candy.

Na taj način je prikupljeno više od pola miliona dinara, a tim povodom je Nikolay Yotsev, regionalni direktor Haier Europe za Balkan, uručio ček sa navedenim iznosom u prostorijama fondacije.

Sa velikim zadovoljstvom i odgovornošću smo odlučli da tržištu predstavimo novu liniju Candy frižidera aktivnostima sa humanim karakterom, rekao je Nikolay Yotsev. „Veoma nam je važno da podržimo organizacije koje pružaju pomoć i brigu najugroženijima, a humanitarna fondacija “Budi Human – Aleksandar Šapić” je svakako jedna od njih, dodaje Yotsev.

U kompaniji Haier Europe, na tržištu prisutnoj sa brendovima Candy, Hoover i Haier, planiraju organizaciju sličnih inicijativa i ubuduće, sa drugim proizvodima iz njihovog širokog portfolia.

Haier Europe je deo Haier Smart Home-a, kompanije br.1 u svetu u kategoriji velikih kućnih aparata, svrstan među kompanijama na listi Fortune Global 500. Kao kompanija se kotira na berzama u Šangaju, Frankfurtu i Hong Kongu (600690.SH, 690D.DE i 06690.HK), Haier Smart Home je prisutan na 5 kontinenata sa 25 industrijskih parkova, 14 istraživačkih i razvojnih centara i oko 100.000 zaposlenih. Haier-ova vizija je da postane globalni lider u IoT (internet stvari) koji opslužuje pametna rešenja za domaćinstvo. Haier Smart Home je prva kineska kompanija koja ulazi na DShare tržište i prvi standard kotira na Frankfurtskoj berzi 2018. godine, sa ciljem da promoviše brend i podrži rast poslovanja na međunarodnom i evropskom tržištu, gde kompanija plasira proizvode pod brendovima Candy, Hoover, Haier, Rosieres, GE Appliances i Fisher&Paikel. Haier Europe ima sedište u Brugeriju (MB), Italija. Više informacija je dostupno ovde