BERNARDA – DOBAR SAN ZA ZDRAV ŽIVOT

by | May 24, 2022
bernarda duseci i kreveti

Razmišljanje o kupovini novog dušeka prvi je korak ka boljem snu, a BERNARDA vam pomaže da dođete do svog kreveta iz snova.

bernarda duseci i kreveti

Zouev, Tanya / living4media / Profimedia

Preduslov zdravog spavanja jeste krevetni sistem koji se prilagođava položaju i individualnim potrebama svakog od nas, a materijali koji se koriste moraju biti prirodni, trajni i udobni, s dobrom provodljivošću toplote i vlage.
U našoj ponudi pronaći ćete veliki izbor kreveta i uzglavlja, široku paletu materijala i dezena, a pravi balans udobnosti i podrške omogućiće odabir odgovarajućeg dušeka.

bernarda duseci i kreveti

Bouriette, Nicolas / living4media / Profimedia


Pre nego što se upustite u kupovinu dušeka i kreveta, imajte na umu da u krevetu provedemo oko trećinu svog života.
Kako je dan savremenog čoveka ispunjen brojnim obavezama i stresom, neophodan nam je što kvalitetniji san. Bilo da volite tvrđe modele dušeka, ili pak da utonete u mekše slojeve, različiti modeli naših anatomskih medicinskih dušeka pružiće vam osećaj udobnosti i zdrav san za svež i poletan početak dana.
Iako, izabrati odgovarajući dušek i krevet možda deluje lako, mnoga oprečna ili pogrešna mišljenja, kao i nedovoljna upućenost kupca, mogu voditi lošem izboru, te najlepše želje opremanja pretvoriti u pravu noćnu moru. Želja nam je da vam svojim iskustvom, savetima i širokom paletom proizvoda, pomognemo u izboru idealnog kreveta, kako biste dobili upravo ono što vam odgovara.

bernarda duseci i kreveti

Jacobsen, Bjarni B. / living4media / Profimedia


Za „baš kako treba“ osećaj, potrebno je malo više od jednog pogleda na dušek. Ne treba žuriti u procesu kupovine, ve
ć isprobati više različitih modela u svom uobičajenom položaju prilikom spavanja, a poželjno je i da vaš partner uradi isto. Ne osećajte se neprijatno ili postiđeno u prisustvu prodavca, naš tim je tu da vam pomogne da doživite prijatno iskustvo kupovine, a možete tražiti i privatnost dok isprobavate modele ako se tako bolje osećate. Preporučujemo vam da provedete najmanje 15 minuta ležeći na krevetu pre nego što odlučite.
Izbor odgovarajuće veličine dušeka podjednako je važan kao i izbor dušeka, jer to može uticati na udobnost i kvalitet sna. I pored toga, većina ljudi kupuje nove dušeke, koji odgovaraju trenutnim dimenzijama njihovih kreveta bez uzimanja u obzir prednosti većih dušeka.

bernarda dušeci kreveti

Wojnar, Radoslaw / living4media / Profimedia


U salonu BERNARDA možete probati sve tipove dušeka, a naš iskusni tim pomoći će vam da odaberete pravo rešenje za svoje potrebe.
Mogućnošću odabira modela i dimenzija baze kreveta, željenog uzglavlja i materijala, dobijate bezbroj kombinacija i priliku da kreativnošću oplemenite svoj prostor. Dopunjen odgovarajućim dušekom, dobar krevet mora odgovarati merama i proporcijama korisnika, što zajedno predstavlja jedinu ispravnu formulu za udobno spavanje – krevet po meri čoveka!
Takođe, veoma smo ponosni na našu proizvodnju prilagođenih uzglavlja svakom krevetu ponaosob. Ona mogu biti veoma raznolika, a u zavisnosti od željenog dizajna i materijala, mogu izgledati jednostavno i svedeno ili pak, moderno i elegantno dajući vašoj spavaćoj sobi notu luksuza hotelskog apartmana.


Mi u firmi BERNARDA znamo da je kvalitetan i okrepljujući san najbolji lek za mnoge tegobe izazvane stresom i lošim spavanjem. To smo potvrdili i u praksi jer smo u saradnji sa mnogim stručnjacima pristupili razvoju najsavremenijih tehnologija za proizvodnju krevetnih sistema BERNARDA prema individualnim navikama spavača. Zato je moto prema kom delujemo dobar san za zdrav život – recept našeg uspeha na tržištima širom sveta.
Za više informacija o ponudi dušeka i kreveta, kontaktirajte stručno-prodajni tim firme Bernarda.
e-mail:
bernarda@bernarda.rs , tel: 011/6456-300