yandex

Samsung nagrađuje najkreativnije čitaoce

mikrotalasna

Samsung linija mikrotalasnih pećnica najnovije generacije, Samsung Muse3, omogućava korisnicima da obrok bude pripremljen i završen u samo nekoliko koraka. Uz to, ove najsavremenije mikrotalasne pećnice imaju keramičku unutrašnjost koja se lako održava, otporna je na grebanje, a pritom je antibakterijska. Ujedno, uz ovu mikrotalasnu pećnicu, korisnici imaju pet godina garancije, i to na keramičku unutrašnjost, koja je čak sedam puta otpornija od unutrašnjosti ostalih mikrotalasnih pećnica.

Samsung Muse 3 mikrotalasna pećnica ima 20 unapred podešenih režima za kuvanje pomoću kojih jelo od svežih namirnica može biti pripremljeno za samo nekoliko minuta. Zahvaljujući ovakvim funkcijama, rad u kuhinji je mnogo lakši i pruža mogućnost pripreme jela koja sadrže sve grupe namirnica. U njoj se mogu pripremati obroci sa svežim i sirovim namirnicama, što štedi vreme i napore mnogim porodicama. Zahvaljujući brojnim mogućnostima, na prazničnim trpezama mogu se naći sveže i brzo pripremljeno pileće meso, losos, pečena riba, brokoli, krompir, spanać ili šargarepa, makarone, đuveč, pasulj ili musaka.

Takođe, Muse3 mikrotalasna pećnica ima najnižu pasivnu potrošnju struje, jer čuva 40 odsto energije u stanju mirovanja.

Kako bi svojim korisnicima ulepšala predstojeće praznike, a ujedno pomogla oko brze pripreme hrane, omogućivši im da budu i ekonomični i štedljivi, kompanija Samsung pokloniće jednu Muse3 mikrotalasnu pećnicu autoru najkreativnije fotografije uređenja prazničnog stola.

Da biste učestvovali u ovoj akciji potrebno je da popunite ovaj formular i da do 2. januara do 11 časova pošaljete fotografiju svog za praznike posebno dekorisanog stola. Glasanje za najbolju fotografiju trajaće do 10. januara, kada će u 12 časova biti objavljen autor i pobednička fotografija.

[contact-form-7 id=”16684″ title=”Samsung nagradjuje”]