Spavaća soba za parove: Ideje za vaše ljubavno gnezdo

by | April 10, 2023
Spavaća soba za parove

Spavaća soba za parove može izgledati kao nemoguća misija jer uključuje mnogo kompromisa oko dizajna i dekoracije ali nije. Otkrivamo kako da je uredite.

Spavaća soba za parove: Ideje za vaše ljubavno gnezdo

Neutralne boje

Ovo je pravi primer kompromisa. Idealan je za one parove koji ne vole jake tonove i brinu o tome da su boje u spavaćoj sobi savršeno kordinisane. Možete se igrati sa intezitetom ali vodite računa da boja i dalje bude blaga kako biste zadržali svedeni izgled.

Članak se nastavlja posle reklama

Spavaća soba za parove: Položaj kreveta

Zar ima nešto lepše od buđenja u spavaćoj sobi koja je ispunjena svetlošću i obasjana jutranjim suncem? Zato je idealno da postavite vaš krevet naspram prozora. Ovo će takođe doprineti da vaša soavaća soba izgleda veće, toplije i uživaćete u jutarnjim čarima.

Savremeni stil

Kako ne biste bili u sukobu oko dizajna spavaće sobe, najbolje bi bilo da se odlučite za stil koji je aktuelan i neutralan ali ne i veoma popularan. Kada je dizajn bezvremenski, možete lako da ga upotpunite vašim ličnim detaljima koji su po vašem ukusu, a nijedan od partnera se neće osećati zanemarenim.

Članak se nastavlja posle reklama

Klasičan nameštaj

Odabir jednostavnih modela nameštaja idealan je za one parove koji žele da ga ukrase autentičnom dekoracijom. U tom slučaju, prostor neće izgledati kič i jeftino, a vi ćete lakše uklopiti lične predmete koje želite da istaknete.

Članak se nastavlja posle reklama

Uključite prirodne elemente

“Topli” i “živi” detalji uvek dobro funkcionišu i čine da prostor deluje više prijateljski i porodično. Zato bi bilo donro da uključite komade nameštaja od drveta u neutralnim tonovima ili saksije sa biljkama. Takođe, alternativa su detalji u zemljanim tonovima, ukoliko niste ljubitelj cveća.

Članak se nastavlja posle reklama

Spavaća soba za parove: Vaš kutak

Ako prostor dozvoljava, uključite u spavaću sobu fotelju ili čak kadu. Na ovaj način možete da se opustite dok se vaš partner sprema za spavanje ili da zajedno uživate. Postavite podne lampe i razgraničite spavaću sobu tepisima kako biste vizuelno razdvojili vaš kutak.

Članak se nastavlja posle reklama

I ne zaboravite da je najvažnije da otvoreno porazgovarate sa svojim parnerom o dizajnu spavaće sobe kako biste oboje bili zadovoljni.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Miljana Momirović

dusanpetkovic/GettyImagesPlus