Otkrijte put ka kvalitetnijem snu i boljem zdravlju uz JYSK školu spavanja

Zvjezdana Sirk Novak, Communications manager za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju, predstavila je detalje programa „Sleep academy“, naglašavajući fokus kompanije na edukaciju zaposlenih kako bi postali stručnjaci za spavanje, čime se osigurava najviši nivo kvaliteta savetovanja kupaca.

by | February 16, 2024
JYSK škola spavanja

Zvjezdana Sirk Novak, Communications manager za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju, predstavila je detalje programa „Sleep academy“, naglašavajući fokus kompanije na edukaciju zaposlenih kako bi postali stručnjaci za spavanje, čime se osigurava najviši nivo kvaliteta savetovanja kupaca.

Sve više studija naglašava povezanost između loših navika spavanja i nedostatka sna s ozbiljnim zdravstvenim problemima, ne samo s osećajem umora. Nedavno sprovedeno istraživanje je alarmantno – čak 60% građana Srbije ima problema sa spavanjem, dok više od 30% pati od bolova u vratu, a 40% od bolova u leđima. U svetlu ovih saznanja, danski lanac JYSK odlučio je da podigne svest o važnosti kvalitetnog sna organizovanjem interaktivnog događaja nazvanog JYSK Škola Spavanja, što je privuklo pažnju medija i na trenutak ih “uspavalo”.

Kao lider u oblasti proizvoda za spavanje, JYSK već dugi niz godina pruža svojim kupcima kompletno savetovanje i pomoć pri odabiru adekvatnih proizvoda za dobar san. U svakoj JYSK prodavnici dostupan je stručnjak za spavanje koji personalizovano preporučuje proizvode za kvalitetan san, uzimajući u obzir individualne potrebe i preferencije svakog kupca.

Zvjezdana Sirk Novak, Communications manager za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju, istakla je detalje programa “Sleep Academy”, naglašavajući fokus kompanije na edukaciju zaposlenih kako bi postali stručnjaci za spavanje, čime se osigurava najviši nivo kvaliteta savetovanja kupaca.

JYSK škola spavanja

JYSK škola spavanja

Jelena Nikolić, Store manager u JYSKu u Čačku, ističe da su nakon programa JYSK prodavci potpuno edukovani da pruže besplatne savete kupcima o kupovini i održavanju opreme za spavanje.
Na samom interaktivnom događaju, predstavnici medija su imali priliku da u potpunosti uživaju u personalizovanom iskustvu spavanja nakon što su razgovarali sa stručnjacima iz kompanije JYSK. Svaki novinar je bio dočekan s savršeno prilagođenim dušekom, jastukom i jorganom, naglašavajući važnost individualnog savetovanja pri izboru opreme za spavanje. Uz umirujuću muziku i ambijent spavaće sobe, novinari su imali priliku da iskuse idealne uslove za power nap i uvide kako samo 15 minuta sna na pravilno odabranom krevetu može značajno unaprediti osećaj odmora i osveženosti.

Zainteresovani mogu pronaći više saveta o proizvodima za spavanje, kao i preporuke za njihovo održavanje, na JYSK Školi Spavanja. Ova inicijativa JYSK-a ne samo da podiže svest o važnosti dobrog sna, već i aktivno doprinosi poboljšanju kvaliteta života širom Srbije.

“Sleep Academy”

Dodatne informacije o važnosti kvalitetnog sna i kako postići bolji san mogu se naći i na online platformi JYSK Škola Spavanja. Tu se mogu pronaći različiti saveti stručnjaka za spavanje, članci o najnovijim istraživanjima o uticaju sna na zdravlje, kao i korisni saveti o održavanju opreme za spavanje. Ova online platforma predstavlja dragocen resurs za sve one koji žele da poboljšaju svoje spavanje i unaprede svoje zdravlje.

Osim toga, JYSK kontinuirano radi na inovacijama u proizvodnji svojih proizvoda za spavanje kako bi osigurao najbolje moguće iskustvo spavanja svojim kupcima. Zahvaljujući tehnološkim unapređenjima i pažljivom dizajnu, proizvodi JYSK-a pružaju optimalnu podršku i udobnost tokom celu noći, omogućavajući tako dublji i kvalitetniji san.
Pored toga, JYSK se angažuje i u edukaciji svojih zaposlenih kako bi osigurao da svaki kupac dobije vrhunsku uslugu i savete prilikom kupovine opreme za spavanje. Kroz programe kao što je Sleep Academy, zaposleni u JYSK-u se kontinuirano obučavaju o najnovijim trendovima i istraživanjima u oblasti spavanja, kako bi mogli da pruže personalizovane savete i preporuke kupcima.

Sve ove inicijative i resursi koje nudi JYSK Škola Spavanja imaju za cilj da pomognu ljudima da postignu bolji san i poboljšaju svoje zdravlje i kvalitet života. U današnjem užurbanom svetu, gde stres i briga postaju sve prisutniji, kvalitetan san postaje sve važniji faktor za opšte blagostanje i vitalnost. Zahvaljujući predanosti i stručnosti JYSK-a u oblasti spavanja, svako može pronaći rešenje koje mu odgovara i uživati u mirnom i osvežavajućem snu svake noći.

Više saveta o proizvodima za spavanje, kao i preporuke za njihovo održavanje možete pronaći na JYSK škola spavanja.


JYSK