Intrigantne nekonvencionalne spavaće sobe

by | November 12, 2013
Nekonvencijalne spavaće sobe

Crna boja kao tema za spavaću sobu nije baš uobičajen izbor, jer prostor može izgledati previše mračno, pa je veoma rizično raditi sa njom. Ipak, crna spavaća soba može izgledati atraktivno sa dekorom u drugim bojama.

Odaberite crnu kao osnovnu i još jednu boju koja će se efektno uklopiti sa njom, Na primer, crno-bela kombinacija u spavaćoj sobi može izgledati predivno.

Takođe, zlatni i beli detalji u takvoj sobi mogu izgledati veoma elegantno i šik, važno je samo da ih sve lepo uklopite.

Ekstravagantan luster Kožni krevet

Crna nikako ne sme da dominira u sobi, već treba da bude stopljena sa ostalim bojama kako bi se naglasila senzualnost teme.

Plava, crna i bela zajedno mogu izgledati zaista lepo, kao i kombinacija žute, sive i crne. Predlažemo da na zidove zalepite crne tapete bogate teksture.

Tapete sa dezenom Crni zidovi

Srebrni detalji na crnom nameštaju izgledaju veoma elegantno. Ormare, komode i police treba pažljivo odabrati, a naročito efektno će izgledati komadi u kontrastnim bojama.

Pobrinite se za dobro osvetljenje u spavaćoj sobi kako biste još više istakli njenu eleganciju. Svetlo je ključno za stvaranje određene atmosfere u prostoru.

Bele lampe Dekorativna rasveta

Viseće svetiljke ili standardni lusteri mogu da obave posao, kao i pravilno raspoređene lampe.

Izvor: amazinginteriordesign.com