Garderoberi za spavaću sobu

by | January 22, 2018
Garderober Team 7

Garderoberi igraju značajnu ulogu u vašoj sobi pa je poželjno da oni budu odgovarajući. Potrebno je posvetiti malo pažnje kako bi se lepo uklopili u enterijer spavaće sobe.

Pogledajte neke od garderobera i pronađite odgovarajući ili bar ideju o tome kako bi trebao da izgleda vaš garderober.

Team 7 je elegantan garderober napravljen od orahovog drveta sa sjajnim završnim radom. On ima jedinstvenu opciju a to je da se u njemu nalazi televizor i pomoću daljinskog upravljača, garderober postaje kućni bioskop.

Team 7 garderober

Spazziusa je zadivljujući garderober koji dolazi u narandžastoj boji sa ugrađenim kompjuterom. Ime mu je Drava i on širi energiju po čitavoj sobi. Drugi garderoberi su Elba Nature imaju velike prirodne printove čime se unosi osećaj prirode u prostor.

Spazziusa garderober

Raumplus je garderober iz bajke od aluminijuma koji ima svetlucavu fasadnu stranu. Zbog svog bogatog metalik izgleda on će se dobro uklopiti u neutralne bele enterijere.njegova klizna vrata pomažu pri uštedi prostora.

Raumplus garderober

Rauch Moebel je prelep i zadivljujuć garderober sa dosta prostora i ogledalima u kojima se ogleda čitava soba.

Rauch Moebel garderober

Matthias Reis je stvorio jedinstvene garderobere koji su modularni i mogu se lako prilagoditi svakom prostoru. Namenjeni su manjim prostorijama, a kombinacije od nogara i kutije su velike.

Matthias Reis garderober

Design Italia je kreirala ovaj crno-beli garderober koji je veoma šik, lep, moderan i prostran, dopašće se posebno osobama koje vole crnu boju.

Crno-beli garderober

Corazzin je klasičan garderober koji ima 4 boje na sebi koje u vama bude žive osećaje svaki put kada treba da ga otvorite.

Corazzin garderober

Oh Look je prelep i elegantan garderober sa pravilno raspoređenim bojama koje se lepo uklapaju.

Oh Look garderober

Izvor: amazinginteriordesign.com