5 modernih spavaćih soba

by | January 22, 2014
Umirujući beli zidovi dekorisani su retkim poetskim citatima

Od veoma živih spavaćih soba do onih udobnih, mesto gde spavate tokom noći je sastavni deo vas i načina na koji se vidite. Svaka od ovih soba pruža vam ne samo lepotu i tihi prostor, nego govori toliko o ljudima koji se u njih povlače tokom noći.

Umirujući beli zidovi dekorisani su retkim poetskim citatima što čini sobu veoma modernom, odajući priznanje piscima i pasioniranim čitaocima.

Mali pisaći sto sa kreativno okačenim integrisanim policama ima pogled na zavidni spoljnji ćošak za čitanje, savršen za opuštanje i uživanje čak i tokom dana.

Članak se nastavlja posle reklama

Police za knjige i pisaći sto Kutak za opuštanje

Ova soba uzima elemente iz različitih paleta i stilova kako bi kreirala toplu i prijatnu atmosferu.

Teški prekrivač sa šarom riblje kosti daje kontrast podu u boji breze i tamnom drvenom media centru. Prirodno svetlo dopire kroz prozore dok moderne gole sijalice daju svetlost tokom noći.

Članak se nastavlja posle reklama

Prekrivač sa šarom riblje kosti

Kreveti na platformi su dobili novi nivo sa ovim krevetom koji ima platformu na platformi. Nedostatak polica i izlišnost nameštaja učiniće odlazak u mirne snove veoma laganim. Klizna vrata vode na trem na kojem možemo popiti jutarnju kafu kada se probudimo.

Članak se nastavlja posle reklama

Krevet na platformi

Ponekad manjak prostorija dovodi do veće kreativnosti. Ovaj jednosoban stan pažljivo koristi prostor koji ima, na primer sa krevetom na platformi koja ima funkciju odlaganja i veoma eklektično opremljenom kuhinjom. Izmešanost recikliranog drveta uspeva da dočara kapricioznu interesantnost bez toga da zagušuje jednostavnost prostora.

Članak se nastavlja posle reklama

Krevet na platformi koja ima funkciju odlaganja

Nema izbegavanja inspiracije iz prirode u ovoj zelenoj i beloj spavaćoj sobi. Različite nijanse zelene pronalaze svoj put kroz prekrivač, zavese, zidove i pod. Beli prozori se otvaraju na unutra kako bi pustili svetlo i vazduh, ali se mogu čvrsto zatvoriti i prekriti zavesama kako bi se što bolje spavalo.

Članak se nastavlja posle reklama

Zeleno-bela spavaća soba

Izbor: home-designing.com