UREDITE SOBU PO MERI VAŠEG DETETA prostor stvoren za učenje, igru i maštanje

by | August 31, 2021

Kada sređujemo dom i planiramo kupovinu nameštaja, najčešće pri opremanju dečje
sobe tražimo rešenje kojim ćemo najjednostavnije potpuno urediti celu prostoriju.
Od najranijeg doba, kada deca počinju samostalno da spavaju u svojoj sobi, pa i u periodu
kada su već stariji i svoji, oni zaslužuju da imaju svoj prostor, koji će im biti poseban kutak
za učenje i odrastanje.
Kompanija Jela Jagodina predstavlja ponudu dečjih soba dizajniranih kako za one najmlađe, tako i za samosvesne tinejdžere.

 

MLADI ZASLUŽUJU SOBU U SVOM STILU

Kolekcija Trio Coffee idealna je za mlade, jer su pastelne boje savršene za kombinovanje i uređenje prostora tinejdžera. Dekori fronta su: krem, pesak i braon boja, a dekor korpusa je Kanadski javor.
Uz krevet iz Trio kolekcije ukombinujte i kutiju za posteljinu koja je veoma praktično rešenje za odlaganje, ali ujedno i naslon za krevet.

 

PROBUDITE KREATIVNOST VAŠEG DETETA

Ova kolekcija namenjena je kako za dečake, tako i za devojčice, pa ukoliko vaši mališani imaju zajedničku sobu, onda je kolekcija Joy idealan izbor za vas. Front i korpus ove kolekcije je u dekoru Polarni bor, dok su ručice od medijapana u razigranim bojama: Mango, Lajm i Tirkiz.
Kombinacija ovih boja uneće pravu radost u vaš dom. Fioka Joy kreveta može poslužiti i kao dodatni ležaj za gosta vašeg mališana

UNIVERZALNOST KAO OPCIJA ZA NAJMLAĐE I TINEJDŽERE

Soba neutralnih boja i modernog dizajna savršen je izbor bilo za dečake ili za devojčice. Ukoliko je soba vašeg mališana većih dimenzija, svakako je preporuka opremiti je kolekcijom Kiki jer poseduje čak 30 elemenata i 4 kombinacije dekora i boja, pa će njihov kutak učiniti vedrim i funkcionalnim.
Dekori fronta su u bojama: bela i pesak, a dekori korpusa: bukva i bela. Obezbedite vašem školarci i udoban kutak za učenje uz pravi izbor radnog stočića i  visećih polica za knjige.

MESTO ZA SNOVE I MAŠTANJE VAŠE PRINCEZE

Kolekcija Play namenjena je svim devojčicama, koje svoju sobu vide kao kutak za maštu i stvaranje velikih snova obojenih u cikalama.
Efektna kombinacija ciklama i bele boje, sigurno će osvojiti srce vaše devojčice i postaće njeno novo omiljeno mesto za boravak u periodu odrastanja.

Svi elementi dečijih soba imaju zaobljene ivice, što znači da su urađeni po potrebnim bezbedonosnim standardima, kao i podesive nožice za nivelisanje na neravnim površinama. Nameštaj poseduje i soft close mehanizam za tiho zatvaranje fioka i krila. Jeline kolekcije karakteriše visoki kvalitet obrade materijala, tako da se slobodno može reći da gore navedene kolekcije dečijih soba odlikuje moderan dizajn i dugotrajnost postojanja.

Za više informacija posetite sajt www.jela.rs