Najbolje teme za dečiju sobu za dečaka

by | September 23, 2022

Opremanje dečije sobe može da bude svojevrsna zabava za celu porodicu. Ipak, ono što je najvažnije jeste da pratite interesovanja deteta. Evo ideja za neke od najpopularnijih tema za dečiju sobu.

Svemir

Svemir je jedna od najrasprostranjenijih tema kada su dečije sobe za dečake u pitanju. Najveći efekat možete postići posebnom i smislenom dekoracijom zidova i osvetljenjem. Obratite pažnju na uzrast deteta.

 

 

 

 

Superherojska tema

Nema tog dečaka koji ne voli superheroje! Bilo da je fan Marvelovog ili DC svemira, kod opremanja sobe prilagođene ovoj temi važno je da vodite računa o dve stvari; koloritu koji se uglavnom bazira na intenzivno plavoj i crvenoj boji ili crnoj i žutoj. Predlog je da temu podržite akcentima – njih je lakše zameniti ukoliko dete preraste superherojsku fazu.

 

 

 

 

Dinosauri

 

Ova vam tema daje odrešene ruke. Možete koristiti boje, postere, foto tapete, posebno dizajniran nameštaj, sobno bilje… Sve je dozvoljeno. Važno je samo da pratite uzrast. Dinosauri se u mašti dečaka menjaju sa godinama od simpatičnih zelenih bića do zastrašujućih zveri.

 

Get Embed Code

 

Sport

Ako je vaše dete sportista ili najveći fan nekog sportiste/sportske aktivnosti za vas je izbor jasan. Vodite računa o interesovanjima svog deteta i igrajte se zidnim dekorom, bojama i akcentima.

KatrzynaBaliasewitzh/GettyImagesPlus