Kutak za najmlađe

by | April 27, 2013

Da bi vaše dete u svojoj sobi moglo da se igra, uči i druži s drugarima, prostor treba da bude dobro organizovan. Upravo iz tog razloga, vodite računa prilikom izbora nameštaja za dečje sobe – birajte samo elemente koji su detetu zaista neophodni.
U salonima Intelios, InArt i Kid’s Rooms možete naći nameštaj za dečje sobe firme Cilek
, koji se proizvodi u Turskoj, od pločastog materijala, univera sa dodatno zaštitom od oštećenja, koji se doprema iz Nemačke. Na sve mehanizme proizvođač daje garanciju od pet godina.
Na fotografijama je prikazan model sobe za devojčicu Cupcake, koja obuhvata razne elemente: ormare dvokrilne i trokrilne, radni sto sa otvorenim policama, komodu sa fiokama i ogledalom, noćni ormarić, krevet s fiokama ili na sprat.
Da bi soba delovala kompletno, tu su i taburei, zavese, lusteri… Posebno je atraktivan roza auto-krevet, nalik na Barbikin. Dečju sobu ispunite onim predmetima koji zadovoljavaju afinitete vašeg deteta – lutkama, loptama, kockicama, maketama…

Doba za devočicu Prostrani pink krevetDečju sobu Trio čine: trokrilni i dvokrilni orman, komoda sa tri fioke, noćnik ili kaseta, Bristol police, zidne police, single krevet, fioka kreveta za dodatni dušek, manja fioka za krevet, krevet na sprat, radni sto. Kupcima se pruža mogućnost izbora ručki u dva tipa: belo dugme i metalna ručka. (Simpo)
Krevet Tuscan, izuzetno udoban i prostran, sačinjen je od punog drveta i dostupan u četiri boje: bela, roza, crna i boja trešnje. Dimenzije D/Š/V: 210,3×129,3×115 cm, a visina uzglavlja 115 cm. (Simpo)

Soba za maštanje
Kolekcija elemenata dečje sobe Moly doprineće prijatnoj i inspirativnoj atmosferi. Kombinovanje je praktično neograničeno, s obzirom na zaista veliki broj elemenata, što se u potpunosti uklapa u svet mašte mališana i njihovih potreba tokom odrastanja. Dodatna funkcionalnost elemenata s kliznim vratima pruža mogućnost kombinovanja više elemenata u manjim, a samim tim zahtevnijim, prostorima.

Članak se nastavlja posle reklama

Mornarska soba za dečake Soba sa puno elemenataKolekcija Mariner, turskog proizvođača nameštaja Cilek, pored standardnih delova nameštaja za sobu za dečaka (garderobni ormar sa dvoje ili troje vrata, radni sto, police, komoda sa fiokama) obuhvata i krevete na sprat, zavese i sitne dodatke zahvaljujući kojima ćete održati red u sobi svog mališana. Ovu kolekciju možete da kupite u salonima Kid’s Rooms, InArt i Intelios.
Dečju sobu Trio možete naći u salonu Simpo, a na raspolaganju vam je veliki broj različitih elemenata (troklini i dvokrilni orman, komoda sa tri fioke, noćnik, police, singl i krevet na sprat, radni sto…) sa fiokama u tri boje: plavoj, roza i natur. Nameštaj može da se usklađuje prema potrebama rasta deteta.

Soba za mališane
Dečja soba Moly projektovana je da u potpunosti odgovori zahtevima za organizacijom radnog i prostora za odmor i igru mališana. Kombinovanjem elemenata prema dimenzijama i potrebama mališana postiže se maksimalni estetski i funkcionalni balans. (Forma Ideale)

Scuba jumbo bag
Scuba Jumbo Bag, sa navlakama u različitim bojama koje su vodootporne i teže zapaljive a veomaprikladne za spoljašnje prostore. Punjene su stiroporom iz Knaufa, a dimenzije su im cca 140×180 cm. (salon Kika)

Članak se nastavlja posle reklama