Barbie Malibu DreamHouse se vraća na Airbnb: Besplatno uživajte u luksuzu!

by | June 28, 2023
Barbie Malibu DreamHouse se vraća na Airbnb: Besplatno uživajte u luksuzu!

Rezervišite svoje mesto i budite deo Barbie Malibu DreamHouse iskustva koje će vam oduzeti dah. Ne propustite priliku da se zabavite, odmorite i osetite magiju Kenovog doma na obali okeana.

Barbie Malibu DreamHouse: Upoznajte Kenovu jedinstvenu viziju

Kenova predivna Malibu kuća za odmor se vraća na Airbnb, ali ovog puta Ken će biti domaćin. Ovog leta, Ken će preuzeti ulogu domaćina i pružiti mogućnost gostima da provedu noć u Barbie Malibu kući za odmor, koja je sada preuređena s Kenovim ličnim pečatom.

Dok Barbie, omiljena lutka svih generacija, pravi svoj filmski debi u filmu BARBIE, Ken (kojeg tumači Ryan Gosling) će ustupiti ključeve kuće i primiti goste na noćni boravak u novouređenoj i ikoničnoj Malibu kući za odmor.

Ken je uvek bio “samo Ken”, ali sada je vreme za promene! On je preuredio deo Barbie Malibu kuće za odmor prema svom ukusu. I dok se jasno može videti njegov lični pečat, Barbie je zadržala svoju prepoznatljivu roze boju koja je svuda prisutna u ovoj kući, jer je i ona napravila svoje izmene od poslednjeg puta kada je Malibu kuća bila dostupna za goste.

“Svi imamo snove, a Barbie je srećna što ima kuću punu njih”, rekao je Ken. “Ali sada je moj red, i jedva čekam da primim goste u ovom – usudio bih se reći, jedinstvenom po Kenovom ukusu – mestu.”

Ken je odlučio da se posveti ulozi domaćina kako bi proslavio premijeru dugoočekivanog filma BARBIE, koji je režirala Greta Gerwig, napisali Gerwig i Noah Baumbach, a u kojem glume Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrara, Kate McKinnnon, Issa Rae, Rhea Perlman i Will Ferrell.

O boravku: Nalazi se u sunčanoj Malibuu, ova vila pored okeana pruža panoramski pogled i savršeno je okruženje. Fanovi će moći da rezervišu Kenovu spavaću sobu u Malibu kući za odmor za dva jednočasovna boravka, za po dva gosta svake noći 21. i 22. jula 2023. Svi boravci će biti besplatni – jer Ken nije mogao da odredi cenu Barbie Malibu kuće za odmor – Ken je zadužen za plažu, ne matematiku!

Barbie Malibu DreamHouse: Osetite čaroliju Barbie sveta kroz Kenove oči!

Tokom boravka u DreamHouse-u, gosti će imati priliku da žive u tehnokoloru tako što će:

  • Istražiti Kenovu fantastičnu garderobu i pronaći savršenu odeću za plažu. Pazite, Ken ima pravi orman!
  • Otkriti svoj unutrašnji kaubojski duh i naučiti poneki ples u disko dvorištu ili izvesti serenadu uz zalazak sunca na Kenovoj gitari.
  • Izazvati druge goste na takmičenje na plaži, sa obiljem sunčanja i opuštanja pored bazena.
  • Poneti deo Kenovog sveta kući sa sobom – sopstveni par žutih i roze rolera i daske za surfovanje.

Ova jedinstvena ponuda Kenove Malibu kuće za odmor je idealna prilika da se provede nezaboravno vreme uz omiljene lutke. Svi zainteresovani gosti mogu rezervisati svoje mesto za jedan od datuma u julu 2023. godine i doživeti čaroliju Barbie Malibu kuće iz Kenovog ugla.


Borjana Božić