POGLED SA 84. SPRATA: Ova panorama vredi 95 miliona dolara!

by | December 8, 2014
Ova panorama vredi 95 miliona dolara

Svečano otvaranje najviše zgrade pored Central parka očekuje se na proleće 2015. godine, a ovaj spektakularni pogled pruža se sa 84. sprata građevine.

Najviša zgrada na svetu počela je sa izgradnjom ove godine u Njujorku, a njena visina će dostizati 426 metara. Reč je o zgradi “Park 432″.

Park 43 zgrada

Park 43 zgrada

Park 43 zgrada

Park 43 zgrada

Još u julu je dizajnerka Debora Berke u kratkom videu predstavila kako će izgledati stanovi u ovom kompleksu, a trenutno je zgrada još uvek u radovima, ali zato se može videti u kakvom će pogledu uživati budući stanari. Svečano otvaranje je zakazano za proleće 2015. godine.

Park 43 zgrada

Park 43 zgrada

Podsetimo, ova zgrada je samo jedna u nizu super visokih zgrada koje su se izgradile na južnom kraju njujorškog Central parka, područja koje nosi nadimak “milijarderski pojas”. One su toliko visoke, da im je neophodno odobrenje Nacionalnog vazduhoplovnog odbora, ”Park 432″ će biti najviša među njima.

Park 43 zgrada

Park 43 zgrada

Park 43 zgrada

Park 43 zgrada

U njoj su se izdvojila dva apartmana koji se zbog svoje cene, ali i pogleda na okolinu već smatraju najpoželjnijim nekretninama u Velikoj jabuci. Radi se o stanu na 84. spratu, koji je prodat za 95 miliona dolara i iz kojeg je ovaj video sniman, kao i jednom penthausu na 83. spratu, koji još čeka kupca, a cena mu je 85 miliona dolara.

Pogledajte video:

Izvor: kurir-info.rs