Novi JUMP INN hotel u Savamali otvorio je svoja vrata

by | 12 maja, 2014
Jump Inn naslovna

Danas je u Beogradu u čuvenoj i sve popularnijoj Savamali, na uglu Karađorđeve i Zagrebačke ulice, zvanično predstavljen Jump Inn Hotel. 

Hotel je smešten u zgradi koja je sagrađena 1924. godine i koju je projektovao ruski emigrant Nikolaj Vasiljev, poznat i po projektu zgrade današnjeg Vojnog muzeja na Kalemegdanu. 

Jump Inn hotel prezentacija

Jump Inn hotel prezentacija

Jump Inn hotel posluženje

Jump Inn hotel posluženje

 

Kako hotel pripada TRIPLE JUMP GRUPI čija je osnovna delatnost zastupništvo i distribucija sportskih brendova, a čiji je osnivač bivši jugoslovenski olimpijac u troskoku Milan Spasojević otud inspiracija za naziv Jump Inn.

Jump Inn hotel razgovori

Jump Inn hotel razgovori

Jump Inn hotel razgledanje

Jump Inn hotel razgledanje

Želja nam je bila da hotel svojim dizajnom i funkcionalnošću doprinese globalnoj ideji oživljavanja Savamale sa savremenim multi sadržajima u prelepim i monumentalnim starim zdanjima ovog dela Beograda. Zato smo se odlučili za moderan dizajn sa motivom i fotografijama poznatih srpskih i svetskih atletičara – skakača. Akcenat je stavljen na dizajn, udobnost i uslugu koja se oseća od samog ulaska u hotel ” , rekla je Sanja Todorović generalni direktor hotela i dodala: “ Hotel ima 49 soba i kako je zgrada pod zaštitom države i specifične konfiguracije bezmalo je svaka soba autentična i drugačije opremljena unikatnim nameštajem.

Pored smeštaja za poslovne ljude, porodice i turiste koji u Beogradu prepoznaju mesto za odličan provod hotel ima i konferencijski blok od dve sale koje mogu da prime do 80 osoba.”

Jump Inn hotel atletičari

Jump Inn hotel atletičari

Uz predstavnike hotela i media otvaranju hotela prisustvovali su i naši proslavljeni atletičari Biljana i Dragutin Topić, Mihail Dudaš, Milan Spasojević, Miloš Srejović, Nenad Stekić, Olga Gere, Slobodan Branković, Borisav Pisić i Janoš Hegediš.