Jahta kao simbol hedonizma

by | July 19, 2013
Luksuzna jahta

Tropical Island Paradise je dizajn 90 metara duge super jahte čiji je autor Yacht Island Design. Tema dizajna ove super jahte je okupljena oko osamljenih rajskih ostrva, sa elementima inspirisanim ostrvima u Indijskom okeanu, Karibima i Polineziji.

Luksuzna jahta

Super jahta je dizajnirana kako bi se smestilo deset gostiju. Trup će biti izrađen od čelika sa super strukturom od smese aluminijuma i FRP-a. Tropical Island Paradise brod će biti u mogućnosti da postigne maksimalnu brzinu od 15 čvorova.

Spoljašni deo jahte je osmišljen tako da odaje utisak talasa koji se lome oko vulkanskog ostrva, zadržavajući izgled savremenog dizajna jahte.

Luksuzna jahta Luksuzna jahta

Glavna spoljašnja paluba je privatna plaža, “uvala” sa pogledom na okean. Bazen se nalazi ispred i u njega se uliva potok. Nekoliko privatnih kabina smešteno je između palmi i ruba velikog bazena, odakle se pruža pogled na okean.

Iza ovih kabina nalazi se prostor za sedenje i obedovanje. Stražnja paluba super jahte je ostavljena za heliodrom. Posebnost ove Tropical Island Paradise mega jahte je u rasporedivim plutajućim ostrvima, koji omogućavaju platforme u visini mora za vodene aktivnosti, sunčanje ili opuštanje.

Luksuzna jahta Luksuzna jahta

Celi niz zabavnih opcija je dostupno na brodu, tu je bioskop, biblioteka, igraonica i teretana. Naravno dostupan vam je potpuno opremljen spa centar kao i mnoštvo prostora za relaksaciju.

Izvor: charterworld.com