Hotel Hilton na Tajlandu – nova inspiracija za pejzažno uređenje

by | November 9, 2014
Hilton hotel Pataja Tajland

Hotel Hilton u Pataji, na Tajlandu, nedavno je dobio nov, estetski veoma zadovoljavajuć aspekt. 

Hilton hotel Pataja Tajland slika 2
Za projekat preuređenja hotela i pripadajućih bašti bila je zadužena firma TROP čije je sedište na Tajlandu i koja se bavi pejzažnom arhitekturom i uređenjem prostora.

Kao rezultat preuređenja dobijen je prostor koji otkriva pogled na predivne plave vode koje se stapaju sa Tajlandskim zalivom.

Hilton hotel Pataja Tajland slika 3 Hilton hotel Pataja Tajland slika 4 Hilton hotel Pataja Tajland slika 5 Hilton hotel Pataja Tajland slika 6

Sam prostor kao da poziva na uživanje i opuštanje i kao da samo želi da skinete cipele, legnete i prepustite se relaksaciji.

Hilton hotel Pataja Tajland slika 7 Hilton hotel Pataja Tajland slika 8

Hotel je obložen tamnim drvetom koji deluje veoma prirodno, nenapadno i opuštajuće. U dvorištu se nalazi prava mala oaza, sa specijalno dizajniranim bazenima i ležaljkama-nišama za opuštanje. Pogled je potpuno fokusiran na pučinu i zaliv, pružajući poseban ugođaj.

Hilton hotel Pataja Tajland slika 9 Hilton hotel Pataja Tajland slika 10 Hilton hotel Pataja Tajland slika 11

Hilton hotel postao je pravo utočište za sve one prezaposlene ljude današnjice koji će, posle veoma popunjenih rasporeda i brzog načina života, ovde naći preko potreban mir i odmor.

Izvor: home-designing.com