Garderoberi za ljubitelje šopinga

by | October 25, 2013
Garderober

Da li volite da kupujete garderobu, cipele ili torbe? Takođe, da li imate slobodan prostor u kući koji je većinu vremena neiskorišćen? Ako je odgovor ‘da’, zašto onda ne biste omogućili vašim voljenim stvarima posebnu prostoriju u kojoj ćete i sami uživati?

Evo nekoliko garderobera koje možete preslikati u svom domu.

Lema je uglađeni garderober koji sadrži dosta prostora za odeću i mnogo polica za cipele i torbe. Na vrhu se nalazi polica zgodna za odlaganje stvari koje ne koristimo svakodnevno. Ovaj garderober ima dva finiša – drveni i aluminijumski.

Lema garderober

Poliform je kreirao veoma zanimljiv garderober nazvan Close. Njegova klizna vrata izrađena su od stakla čime se dobija čist i moderan izgled, a vrata omogućavaju pogled u garderober. Ovaj garderober se može smestiti i u dovoljno prostranu spavaću sobu.

Poliform garderober

Beli garderober LA Closet Desing  je veoma glamurozan, očaravajućeg dizajna sa brojnim policama i fiokama i vrteškom za kačenje garderobe. Kao poseban dodatak ovaj garderober ima deo za pranje rublja. Beli luster je takođe u kompletu ovog garderobera.

LA Closet Desing garderober

California garderober je veoma prijatan za oko zahvaljujući svojim nebeskoplavim i belim tonovima. Ima fioke, police, ormariće za odlaganje različitih stvari, kao i manji sto koji se izvlači, pa može poslužiti za učenje u miru i tišini.

California garderober

Cabinet je prava slika istinske gracioznosti. Pastelne nijanse zelene daju mu jednostavan i stilski izgled. On je takođe trostran sa brojnim policama i mestima za viseću garderobu, a u sredini se nalazi sto sa fiokama koje služe za odlaganje cipela.

Cabinet garderober

Closet Innovations je prelep i prostran garderober u krem belom finišu. Velika ogledala pomažu pri odabiru odgovarajuće garderobe za večernje izlaske i u njemu ima dosta prostora za odlaganje šoping kesa. Centralno ostrvo može poslužiti kao sto ali i kao mesto za odlaganje.

Closet Innovations garderober

Italijanska kompanija Res kreirala je garderober pod imenom Twin. Oba garderobera su u tonovima vode u kombinaciji sa crnom. Staklena klizna vrata dostupna su sa belim ili crnim ramom, a garderober ima veliki kapacitet za sve vaše odevne predmete.

Twin garderober

Izvor: amazinginteriordesign.com