Deset svetskih restorana sa neverovatnim pogledima

by | 15 jula, 2013
The Rock restoran u Zanzibaru

Restoran Rock u gradu Zanzibaru, u Tanzaniji je restoran koji se nalazi na steni usred okeana. 

The Rock restoran u Zanzibaru

Breese je restoran koji se nalazi na Semizak plaži na Baliju. Dok uživate u hrani posmatrajte prelepe pejzaže koji se prostiru duž plaže miljama daleko.

Breeze restoran na Baliju

U Las Vegasu u Nevadi nalazi se restoran Top of the World u okviru hotela Stratosphere. Pogled na grad je neverovatan, a sprat na kojem je restoran se okreće 360 stepeni i pruža nezaboravno iskustvo i odličan način da se vidi Las Vegas.

Top of the World restoran u Nevadi

Kada sednete na krovnu terasu restorana Strofi, koji se nalazi u Atini u Grčkoj, imate prelep pogled na veličanstveni Akropolj.

Strofi restoran u Atini

Sa pogledom na tihi okean, sa spektakularnim pogledom na obali Kalifornije nalazi se restoran Sierra Mar.

Restoran Sierra Mar u Kaliforniji

Uživajte u hrani na pet metara ispod nivoa mora u Conrad Rangali, na Maldivima jedinstvenom podvodnom restoranu. Ovaj podvodni restoran je jedinstven u svetu i pruža vam pogled od 360 stepeni na morski greben i podvodni život.

Restoran Conrad na Maldivima

Eagle Eye restoran nalazi se na 2346 metara nadmorske visine u Britanskoj Kolumbiji, u Kanadi. Panoramski pogledi pružaju se na planinske vence Purcel i Selkirk planina.

Eagle's Eye restoran u Kanadi

U Parizu na drugom spratu Ajfelovog tornja nalazi se restoran Le Jules Verne, sa koga se pružaju slikoviti pogledi panorame grada.

Le Jules Verne u Parizu

Sirocco restoran se nalazi na 63 spratu zgrade Dome u Bankoku. Ovo je svetski najvišlji restoran na otvorenom i jedan je od najtraženijih mesta u Bankoku. Pruža neverovatne poglede na sam grad i reku Chao Phraya.

Restoran Sirocco na Tajlandu

U Kvinstonu na Novom Zelandu nalazi se Skyline restoran koji vam nudi prelepe poglede na jezero Vakatipu i snegom prekrivene vrhove planinskih venaca.

Skyline restoran na Novom Zelandu

Izvor: tripadvisor.com