Zavirite u šarmantni dom Miše Barton na Beverli Hilsu

by | February 15, 2014
Šarmantni dom Miše Barton

Lociran na raskošnom privatnom zemljištu, okružen zelenilom, sa privatnim bazenom i mini-banjom, i sa spektakularnim pogledom, ovaj dom je trenutno oglašen za prodaju za čitavih $8.7 miliona. Vodimo vas na turu kroz njega.

Glumica je vilu kupila 2005. godine za $6.4 miliona. Ova vila u mediteranskom stilu obavijena je puzavicama, ima prostrane terase i privatno, izolovano dvorište iz koga se pruža pogled na okolne kanjone i udaljeno ostrvo Katalina.

Šarmantni dom Miše Barton slika2 Šarmantni dom Miše Barton slika3

Eksterijer je veoma raskošan, sa mnogo prostora za život koji se nalaze napolju. Kuća se proteže na skoro 3.000 m2 i nudi 8 spavaćih soba i 10 kupatila na korišćenje.

Mediternaski stil dominira i u enterijeru. Posvuda se mogu primetiti podovi od mermera i kamena, kao i luksuzni podovi od punog drveta. Ambijentu Mediterana doprinose i ograde od kovanog gvožđa.

Šarmantni dom Miše Barton slika4 Šarmantni dom Miše Barton slika5

Prostoru ne nedostaje ni klasična elegancija, sa raskošnim lusterima, zavesama i nameštajem.

Elementi kao što su vidljive tavanične grede, kovano gvožđe i štuko obrada zidova doprinose rustičnom efektu u prostoru.

Šarmantni dom Miše Barton slika6 Šarmantni dom Miše Barton slika7

Vila odiše elegancijom i luksuzom, kako enterijer tako i eksterijer. Ono što je čini posebnom je upravo posebna pažnja koja je posvećena spoljašnjim prostorima i dah Mediterana koji unosi posebnu dozu relaksiranosti u prostor.

Izvor: frontdoor.com


Tags: