Zavirite u autentični dom Emily Ratajkowski koji odiše stilom

by | February 17, 2023
Zavirite u autentični dom Emily Ratajkowski koji odiše stilom

U poslednje vreme, dom Emily Ratajkowski pokupio je ozbiljne simpatije zbog toga što odiše veličanstvenim stilom koji je u isto vreme moderan i starinski.

Emily Ratajkowski je možda nekada bila najpoznatija po svojim objavama na Instagramu, ali u poslednje vreme, njen nameštaj je dobio isto toliko lajkova. Nije iznenađenje da njen trenutni dom, u koji je uložila mnogo truda, predstavlja savršeni dizajn enterijera.

Zavirite u autentični dom Emily Ratajkowski koji odiše stilom

Dnevna soba

Kuća ima niz velikih prozora, savršenih za obasjavanje svake sobe kalifornijskim suncem. S pogledom na prostrano dvorište, dom je raj za zabavljače, sa velikom terasom i još većom dnevnom sobom koja bi mogla da primi mnogo gostiju.

Obožavalac je slojevitih tepiha, nameštaja svetlih nijansi i antikviteta. A sa tri spavaće sobe, tri kupatila i velikim glavnim dnevnim boravkom, ima puno prostora da ova manekenka izrazi svoj stil.

Strast prema umetnosti se nastavlja i na zidovima – grafičko keramičko delo kalifornijskog umetnika Grant Levy-Lucero nalazi se u uglu dnevne sobe.

Retro mermerni stočić za kafu je sanjivi dodatak dnevnoj sobi koji upotpunjuje tonove garniture.

Dom Emily Ratajkowski: trpezarija

Trpezarija kuće je podjednako zanimljivo mesto. Akrilne stolice u stilu 60-ih u jarkocrvenoj boji okružuju grafički crno-beli okrugli stola. Sve se nalazi pored velikog prozora i zida koji je obložen drvenim panelima.

Poznata po svom vrhunskom ukusu (i ličnoj veštini) kada su cvetni aranžmani u pitanju i uvek pokazuje nove cvetove u vazi.

Znamo da Emily Ratajkowski ima smisla za humor. Ona je sa oduševljenjem otkrila da jedan deo njenog doma – ni manje ni više – nego trpezarija – sadrži uvećanu fotografiju jedne od njenih objava na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Spavaća soba

Soba Emily Ratajkowski je savršen prikaz njene sposobnosti da neprimetno spoji moderan i starinski nameštaj. Velika glavna spavaća soba, puna prirodnog svetla, ima nekoliko ključnih delova koji privlače pažnju. Ćilim sa svetlim šarama, dve fotelje u renesansnom stilu i veliko umetničko delo koje visi iznad kreveta izgledaju potpuno zadivljujuće.

Visoko ogledalo sa zlatnim okvirima dodaje dubinu prostoriji, odražavajući bujno zelenilo koje okružuje imanje.

Dom Emily Ratajkowski: Kuhinja

Kuhinja je možda i srce njenog dom. Emily Ratajkowski je zadržala originalnu kuhinju od drveta i belog mermera koja se savršeno uklapa u njen stil.

Manekenka je pokazala da spoj autentičnosti i raskoša ne mora da izgleda kič, već da kada se dom opremi sa stilom može izgledati vrlo luksuzno ali ne i napadno.


Miljana Momirović