Ovo retro kupatilo Victoria Beckham deli sa svojim suprugom

by | October 5, 2023
victoria beckham retro kupatilo

Modna dizajnerka Victoria Beckham pokazala je da ima stila i kada je u pitanju enterijer. Zavirite u njihovo retro kupatilo sa kontroverznim detaljima.

Nedavni Instagram video snimak otkrio je da su Victoria i David Beckham ljubitelji staklenih cigli i da imaju čitav zid od njih u svom retro kupatilu. Iako se činilo kao da je ovaj trend ostao u 80tim, čini se kao da se ponovo vraća.

Ovo retro kupatilo Victoria Beckham deli sa svojim suprugom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Kao i Victoria Beckham, stručnjaci za dizajn enterijera su se složili da su staklene cigle spremne da postanu veliki trend u narednoj sezoni. Staklene cigle, koje podsećaju na arhitektonske primerke s kraja 20. veka, svakako su spremne za povratak u centar pažnje dizajna. Iako su nekada bili slavljene zbog svog jedinstvenog spoja funkcionalnosti i stila, pali su u zaborav kako je dizajn evoluirao.

Retro kupatilo: Ovo su prednosti staklene cigle

Danas smo svedoci sve većeg uvažavanja dizajnerskih elemenata koji spajaju retro estetiku sa savremenim dizajnom i staklene cigle se tu ističu.

Staklene cigle su zabavan i svestran dizajnerski element koji može dodati malo ličnosti i ljupkosti svakom prostoru. I ne samo to, već su i odličan način za osvetljenje u retro kupatilu.

Pre svega, staklene cigle pružaju privatnost bez žrtvovanja prirodnog svetla. One propuštaju suvčevu svetlost ali zaklanjaju pogled spolja. Na ovaj način možete uživati u sjaju i toplini sunca bez brige o radoznalim očima.

Na video snimku koji je objavila Victoria Beckham može se videti da stvaraju atmosferu nalik banji. Staklene cigle mogu učiniti da se vaše retro kupatilo oseća luksuznije i opuštajuće stvarajući umirujući ambijent svojim mekim sjajem i nežnim oblinama. Takođe mogu da dodaju boju i sjaj vašem kupatilu svojim različitim nijansama i završnim obradama. Na kraju, staklene cigle su vodootporne i vrlo se lako čiste. Idealne su za vlažne prostore kao što su tuš ili kada. Ne upijaju vlagu ili buđ kao drugi materijali, i ne prljaju se ili grebu tako lako kao pločice ili mermer. Sve što vam treba je malo sapuna i vode da bi bili sjajni i čisti.

Da li je Victoria Beckham napravila grešku u dizajnu?

Ovo kupatilo koje je pokazala Victoria Beckham nas opominje da, kada je u pitanju dizajn enterijera, važno je da budemo otvoreni da razmislimo i o naizgled zastarelom dizajnu jer se često vraća i postaje veliki trend.


Miljana Momirović

Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment, Ivan Zaplatynskyi/GettyImagesPlus