Ovo retro kupatilo Victoria Beckham deli sa svojim suprugom

by | October 5, 2023
victoria beckham retro kupatilo

Modna dizajnerka Victoria Beckham pokazala je da ima stila i kada je u pitanju enterijer. Zavirite u njihovo retro kupatilo sa kontroverznim detaljima.

Nedavni Instagram video snimak otkrio je da su Victoria i David Beckham ljubitelji staklenih cigli i da imaju čitav zid od njih u svom retro kupatilu. Iako se činilo kao da je ovaj trend ostao u 80tim, čini se kao da se ponovo vraća.

Ovo retro kupatilo Victoria Beckham deli sa svojim suprugom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Članak se nastavlja posle reklama

Kao i Victoria Beckham, stručnjaci za dizajn enterijera su se složili da su staklene cigle spremne da postanu veliki trend u narednoj sezoni. Staklene cigle, koje podsećaju na arhitektonske primerke s kraja 20. veka, svakako su spremne za povratak u centar pažnje dizajna. Iako su nekada bili slavljene zbog svog jedinstvenog spoja funkcionalnosti i stila, pali su u zaborav kako je dizajn evoluirao.

Retro kupatilo: Ovo su prednosti staklene cigle

Danas smo svedoci sve većeg uvažavanja dizajnerskih elemenata koji spajaju retro estetiku sa savremenim dizajnom i staklene cigle se tu ističu.

Članak se nastavlja posle reklama

Staklene cigle su zabavan i svestran dizajnerski element koji može dodati malo ličnosti i ljupkosti svakom prostoru. I ne samo to, već su i odličan način za osvetljenje u retro kupatilu.

Pre svega, staklene cigle pružaju privatnost bez žrtvovanja prirodnog svetla. One propuštaju suvčevu svetlost ali zaklanjaju pogled spolja. Na ovaj način možete uživati u sjaju i toplini sunca bez brige o radoznalim očima.

Članak se nastavlja posle reklama

Na video snimku koji je objavila Victoria Beckham može se videti da stvaraju atmosferu nalik banji. Staklene cigle mogu učiniti da se vaše retro kupatilo oseća luksuznije i opuštajuće stvarajući umirujući ambijent svojim mekim sjajem i nežnim oblinama. Takođe mogu da dodaju boju i sjaj vašem kupatilu svojim različitim nijansama i završnim obradama. Na kraju, staklene cigle su vodootporne i vrlo se lako čiste. Idealne su za vlažne prostore kao što su tuš ili kada. Ne upijaju vlagu ili buđ kao drugi materijali, i ne prljaju se ili grebu tako lako kao pločice ili mermer. Sve što vam treba je malo sapuna i vode da bi bili sjajni i čisti.

Članak se nastavlja posle reklama

Da li je Victoria Beckham napravila grešku u dizajnu?

Ovo kupatilo koje je pokazala Victoria Beckham nas opominje da, kada je u pitanju dizajn enterijera, važno je da budemo otvoreni da razmislimo i o naizgled zastarelom dizajnu jer se često vraća i postaje veliki trend.


Miljana Momirović

Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment, Ivan Zaplatynskyi/GettyImagesPlus