Selin Dion prodaje kuću za 72 miliona dolara

by | December 3, 2013
Dom Selin Dion

Kanadska pop zvezda Selin Dion, dobitnica prestižnih nagrada Gremi i Žino, karijeru je započela 80-ih godina, i od tada je manje-više prisutna na svetskoj muzičkoj sceni snimajući i dalje relativno uspešne albume.

Selin Dion

Međutim, poslovni potez koji se pokazao finansijski najisplativijim za pevačicu bio je kada je 2002. godine potpisala ugovor za nastupe u Cezar Palati u Las Vegasu, koji je do danas nekoliko puta obnovila.

Dom Selin Dion slika2 Dom Selin Dion slika3

Ove jeseni Selin je započela promociju svog novog, 11. albuma „Loved Me Back to Life“ i odlučila da proda velelepnu vilu na Floridi za neverovatna 72 miliona dolara.

Dom Selin Dion slika4 Dom Selin Dion slika5

Kuća Selin Dion od 930 kvadrata ima pet spavaćih soba sa zasebnim kupatilima i prostire se na zemljištu površine od preko dva hektara.

Dom Selin Dion slika6 Dom Selin Dion slika7

Imanje obuhvata i gostinjsku kuću sa još osam spavaćih soba, teniski teren, teren za golf, bazen, kuću na obali sa sobom za masažu i privatni akva-park.

Dom Selin Dion slika8 Dom Selin Dion slika9

Vila je od obale okeana udaljena svega stotinak metara i, pored navedenog, obuhvata još dnevnu sobu, kućni bioskop, prostorije za garderobu, ogromnu terasu i deo za goste sa liftom.

Dom Selin Dion slika11

Izvor: celebritynetworth.com


Tags: