Potkrovlje Ališe Kiz od 18 miliona dolara

by | November 2, 2013
Potkrovlje Ališe Kiz od 18 miliona dolara

Američka r’n’b i soul diva Ališa Kiz prodaje stan u londonskom Sohou za bezmalo 18 miliona dolara. Pevačica je pre tri godine kupila potkrovlje površine 560 kvadrata od Lenija Kravica, koji ga je 2000. godine platio čak deset miliona dolara manje.

Fensi loft slavne pevačice, koji se nalazi u Krozbi Stritu, poseduje pet spavaćih soba, terasu od 280 kvadrata sa pogledom koji oduzima dah, „plutajuće“ stepenište i staklom obloženu trpezariju.

Zelena ugaona za odmor „Plutajuće“ stepenište

Ališa i njen suprug Sviz Bitc, reper, slikar i producent, platili su ovaj džinovski penthaus, u kojem su proveli dve godine, 14,5 miliona dolara.

Mermerno ostrvo u kuhinji Staklom obložena trpezarija

U jednoj od soba ovog stana, ispred velike fotografije žene sa čeličnim povezom preko očiju, koja stoji između dva slona držeći crveni balon u ruci, smešten je motor marke Ducati.

U jednoj od soba smešten je motor marke Ducati

U glavnoj prostoriji spojenoj sa velikom otvorenom terasom, u koju se takođe ulazi iz posebne prostorije za garderobu, nalazi se velika spa kada, sa dvostrukim tuš-mlaznicama, koja je obložena pločicama u bež i braon tonovima.

Kamin u dnevnoj sobi ugrađen je u zid od belog mermera

Kamin u dnevnoj sobi ugrađen je u zid od belog mermera.

Terasa sa pogledom Terasa od 280 kvadrata

Inače, dok je bio vlasnik ovog stana, muzičar Leni Kravic ga je iznajmljivao holivudskim zvezdama Nikol Kidman i Denzelu Vošingtonu, a u neposrednom komšiluku jedno vreme je stanovala udovica Kurta Kobejna, Kortni Lov.

Izvor: nydailynews.com


Tags: