Porodično gnezdo Petrika Dempsija u Malibuu

by | January 31, 2018
Porodično gnezdo Petrika Dempsija u Malibuu

Petrik Dempsi, jedna od zvezda popularne serije „Uvod u anatomiju“ može da se pohvali da živi u kući koju je projektovao popularni arhitekta Frenk Geri. Zavirite u njegov porodični dom.

Petrik je povodom izbora svog doma izjavio da su on i supruga „tražili malo parče zemlje i prostora i kuću sa arhitektonskim značajem“. Petrik živi u ovom prijatnom domu sa svojom 12-ogodišnjom ćerkom, sinovima blizancima i suprugom i njihovim ljubimcem – malim francuskim buldogom.

Porodično gnezdo Petrika Dempsija u Malibuu slika2

Članak se nastavlja posle reklama

Kuća je veoma luksuzno nameštena, sa dizajnerskim nameštajem i ekskluzivnim materijalima koji su korišćeni za podove kako u enterijeru tako i u eksterijeru. U kući dominira bela boja i detalji od drveta što celom prostoru daje elegantnu i istovremeno toplu, porodičnu notu.

Porodično gnezdo Petrika Dempsija u Malibuu slika3 Porodično gnezdo Petrika Dempsija u Malibuu slika4

Posebna pažnja posvećena je pejzažnom uređenju pošto porodica voli mnogo vremena da provodi napolju. U bašti kao posebne elemente možemo izdvojiti bazen – nezaobilazan u kućama slavnih – i malu, starinsku prikolicu za kola.

Članak se nastavlja posle reklama

Porodično gnezdo Petrika Dempsija u Malibuu slika5

Na imanju se pored glavne kuće nalazi i gostinski objekat koji su sagradili prethodni vlasnici. Ovaj objekat je prijatno i prigodno ušuškan među zelenilo.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: architecturaldigest.com