Otkrijte blistavi dom Kylie Jenner sa drskom atmofserom

by | March 24, 2023

Neverovatno popularna i najmlađa milijarderka bila je zahtevna kada je u ptianju dizajn enterijera. Blistavi dom Kylie Jenner odiše luksuzom.

Otkrijte blistavi dom Kylie Jenner sa drskom atmofserom

Vlasnica je “kozmetičkog carstva” koje je vredno oko vrtoglavih milijardu dolara. Kylie takođe ima preko 380 miliona pratilaca na Instagramu i redovno prikuplja nekoliko miliona lajkova na svojim objavama.

Kylie Jenner je ultimativna slavna ličnost i ima neverovatan uticaj. Zbog toga su dizajneri imali težak zadatak da kreiraju dom iz snova koji će biti dostojan ove superzvezde. Rezidencija se nalazi u predgrađu Los Anđelesa u Hiden Hilsu, a u blizini su i njena braća i sestre.

Blistavi dom Kylie Jenner je u roze znaku

“Rekla sam dizajneru da želim živahnu i zabavnu atmosferu koje odgovaraju načinu na koji se osećam. Neophodne su boje. Volim rozu boju i želela sam je svuda”, rekla je Kylie. Funkcionalni zahtevi su takođe bili na vrhu njenih zahteva. “Moj garderober i glam-soba su veoma lični za mene, važna mi je veličina svake fioke, tako da odgovaraju mojim posebnim proizvodima i odeći. Provodim mnogo vremena u tim prostorijama, pa smo morali da se uverimo da su savršene.”

U njenoj dnevnoj sobi nalazi se klavir i čitav dizajn urađen je u holivudskom stilu. Plafon trpezarije je u zlatnoj boji, komadi nameštaja su u roze nijansama, a zidne obloge reflektuju svetlost.

Enterijer je glamurozan, ali potpuno primamljiv.

“Imam mnogo Kylie Cosmetics šminke, nagrada i naslovnica mojih časopisa po kući koje me svakodnevno inspirišu. Veoma sam ponosna na ono što sam postigla”, rekla je Kylie.

Ona sada ima dvoje dece sa reperom Travis Scott-om, što je zahtevalo i preuređenje dečije sobe i sobe za igru. “Stormi je definitivno preuzeča kuću sa svojim igračkama”, kaže ona.

Naravno, zabava nije rezervisana isključivo za njene mališane. U raskošnoj porodičnoj sobi, Kylie i njeni gosti mogu da se ljuljaju na ogromnoj visećoj ljuljašci koja je okačena o plafon.

Kylie oseća duboku povezanost sa Marilyn Monroe, pa je postavila niz njenih fotografija duž glavnog stepeništa.

Neonska skulptura Tracey Emin koja visi u baru možda najbolje sumira drsku atmosferu blistavog doma. Na njoj je ispisano: “Ne mogu da verujem koliko me voliš.”

 

Miljana Momirović