Metju Peri prodaje kuću u Malibuu za 13,5 miliona dolara

by | October 29, 2013
Vila Metju Perija

Metju Peri, poznatiji kao Čendler Bing, junak izuzetno gledanog sitkoma „Prijatelji“, prodaje svoj kalifornijski dom u Malibuu za 13,5 miliona dolara.

Metju Peri

Vilu od 500 kvadrata, koja je trenutno na prodaju budući da je glumac u međuvremenu kupio stan na Sanset Stripu, popularni Čendler je pre dve godine platio 12 miliona.

Vila u Malibuu Spoljašna terasa

Kuća koju je dizajnirao Skot Gilen nalazi se na litici sa pogledom na Pacifik, i ima četiri spavaće sobe i tri kupatila.

Ulazna vrata od peskiranog stakla i metala vode u prostran hodnik sa drvenim stepenicama čeličnih osnova, koje pak vode u dnevnu sobu – prostor u kojem se ujedno boravi, kuva i obeduje.

Sa pogledom na Pacifik Spavaća soba sa pogledom na more

U dnevnom boravku zidovi su beli, pod drveni, a na plafonu su izložene drvene grede, dok se u kuhinjskom delu istog prostora nalazi radno ostrvo, drveni elementi rađeni po meri, pločice u metro stilu i uređaji od nerđajućeg čelika.

Romantična atmosfera Prostrano dvorište

Glavni apartman se nalazi na drugom spratu i sadrži 12 m dugu seriju pokretnih zidnih panela od stakla.

U ogromnom glavnom kupatilu nalazi se veliki umivaonik sa ogledalom, staklena tuš kabina i odvojena kada u obliku jajeta.

Mermerno kupatilo

Navodi se još da kuća poseduje bioskop opremljen najsavremenijim uređajima.

Kućni bioskop

Prodaja ove nekretnine nije jedina Perijeva aktivnost tog tipa u poslednje vreme.

Naime, glumac je naveo kako kupuje kuću na Holivud hilsu koja se nalazi u blizini njegovog novog stana na Sanset Stripu.

Bazen za relaksaciju

Izvor: celebrityhousepictures.com