Kuća Salme Hajek: Latino diva iznajmljuje svoj dom za 9.500 dolara mesečno

by | 12 oktobra, 2013
Kuća Selme Hajek

Slavna holivudska glumica meksičko-libanskog porekla Salma Hajek plodnu glumačku karijeru započela je ulogom u popularnoj meksičkoj seriji „Tereza“. Početkom 90-ih godina prošlog veka preselila se u Los Anđeles gde je studirala glumu i engleski jezik. 

Na samom početku američke karijere u Meksiku je snimila „Aleju čuda“, film sa najviše osvojenih nagrada u filmskoj istoriji te zemlje. Vrativši se u Sjedinjene Države, debitovala je na engleskom jeziku u hitu Roberta Rodrigesa „Desperado“, u kojem joj je partner bio Antonio Banderas.

Dnevni boravak Veliki prozori

Od tada je sarađivala sa slavnim rediteljima i ostvarila brojne značajne uloge u filmovima kao što su: „Četiri sobe“, „Od sumraka do svitanja“, „Diskoteka 54“, „Dogma“, „Divlji, divlji zapad“, „Bilo jednom u Meksiku“, „Divljaci“ i dr.

Glumica je 2000. godine osnovala sopstvenu producentsku kompaniju, a dve godine kasnije nastupila kao koproducent nagrađivanog biografskog filma o slavnoj meksičkoj slikarki Fridi Kalo u kojem je igrala i naslovnu ulogu.

Drveni nameštaj Retro nameštaj

Uloga Fride u istoimenom filmu režiserke Džuli Tajmor doneo joj je nominaciju za Oskara u kategoriji najbolje glumice.

Od tada je ostvarila brojne uspešne filmske i televizijske role koje su joj donele priznanja kritičara, brojne obožavaoce i poprilično bogatstvo.

Kuhinja Garderober

Inače, slavna američka glumica letos je sa ćerkom Valentinom Palomom nekoliko nedelja provela u Srbiji, gde je u studiju u Šimanovcima snimala psiho-triler „Everli“, reditelja Džoa Linča.

Spavaća soba Zeleno kupatilo

Salma Hajek je nedavno odlučila da iznajmi svoju kuću, koju je kupila nakon prvog američkog uspeha u filmu „Desperado“.

Pogled sa terase Dvorište

Glumica je u toj kući od 270 kvadrata, visokih tavanica, masivnih zidova, sa ogromnom kuhinjom opremljenom najsavremenijim uređajima, provela deset godina.

Verovatno je to razlog zbog kojeg nije odlučila da je proda već samo iznajmljuje za 9.500 dolara mesečno.

Izvor: celebritynetworth.com


Tags: