Kuća Hita Ledžera u Los Anđelesu posle njegove smrti prodata za 2.5 miliona dolara

by | January 25, 2014
Kuća Hita Ledžera u Los Anđelesu

Ovaj talentovani glumac koji je 2009. godine posthumno odlikovan Oskarom posedovao je ovu neverovatnu vilu s polovine prošlog veka od 2005. do 2007. godine. Pogledajte fotografije njegove nekadašnje razidencije.

Hit Ledžer

Hit Ledžer je u ovoj vili živeo sa koleginicom iz filma Planina Broukbek, Mišel Vilijams i njihovom ćerkom Matildom dok se par nije rastao 2007. godine. Posle Hitove smrti 2008. godine vila je prodata za $2.5 miliona.

Kuća Hita Ledžera Kuća Hita Ledžera slika2

Imanje sa dve spavaće sobe i dva kupatila nalazi se iza kapija na Vudrou Vilson Drajvu, komšiluku veoma poželjnom i popularnom među slavnima.

Eksterijer je ušuškan u zelenilo što je dosta praktično u borbi protiv paparaca.

Kuća Hita Ledžera slika3

U enterijeru preovlađuju podovi od poliranog betona, visoke tavanice sa vidljivim gredama i sobe renovirane po najvišim standardima.

Kuća Hita Ledžera slika4 Kuća Hita Ledžera slika5

Stakleni zidovi otvaraju pogled na dnevnu sobu na otvorenom koja se prostire na zadivljujućih 765 m2 prostora. U okviru ove sobe nalazi se neverovatan kućni bioskop, prostor za obedovanje i roštiljanje i više zona za sedenje.

Kuća Hita Ledžera slika6

Imanje je inače poznato kao „Kuća među drvećem“ jer je locirano u raskošnom gaju javora koji pružaju utisak savršenog utočišta i prostora za odmor.

Kuća Hita Ledžera slika7 Kuća Hita Ledžera slika8

Izvor: frontdoor.com


Tags: